Apartaments en venda

Les nostres vendes de propietats a Barcelona

En ShBarcelona pot trobar una àmplia cartera d'apartaments i cases en venda per viure a Barcelona. Tant si busca un habitatge principal, una segona residència o una inversió de lloguer, proposem tot tipus d'allotjaments que poden correspondre a les seves necessitats. Si us plau, visiteu l'apartat de vendes a la nostra pàgina web.

La nostra experiència en el mercat immobiliari els garanteix un servei segur i de qualitat. Per tal de facilitar les seves tràmits i operacions, ShBarcelona els ofereix seguiment i assessorament al llarg del procés d'adquisició de l'habitatge escollit. Des de la negociació / redacció de contractes, a l'organització dels registres legals, passant per la firma notarial, ShBarcelona estarà per facilitar-los el procés i preparar-los per adquirir una propietat, moblada o no, reformat o sense reformar, al seu gust i sobretot sense sorpreses desagradables. El nostre equip els guiarà per cada etapa del seu projecte.

Tenim respostes adaptades a tot tipus de necessitat. Els nostres serveis s'orienten tant a inversors immobiliaris com a futurs propietaris que busquen una propietat a Barcelona. Consulti les nostres ofertes d'apartaments en venda a Barcelona, seleccionant els seus criteris d'elecció o poseu-vos en contacte directament amb uns dels membres de l'equip que els presentem a sota.

Propietaris?
Li agradaria vendre la seva propietat el més ràpidament possible al millor preu? Per a més informacions sobre el coneixement i experiència de ShBarcelona, premi aquí.
LA NOSTRA GARANTIA
Foto

ÀMPLIA ELECCIÓ DE PROPIETATS

Tant si estan planejant realitzar treballs de reforma o trobar un apartament nou, disposem d'una àmplia cartera de pisos en venda a Barcelona: pisos dúplex, cases, lofts, àtics, habitatges familiars, estudis i fins i tot pisos amb llicència turística.
 
Foto

UBICACIÓ IDEAL

Disposem d'allotjaments en venda a tots els barris de Barcelona: Eixample, Gràcia, el Born, Barceloneta, prop de les Rambles, de la Sagrada família, de la platja. No saben quin barri triar? Sabrem aconsellar-lo segons el seu projecte.
Foto

ASSESSORAMENT FONAMENTAT

Per a inversors, ShBarcelona ha elaborat un instrument en línea que li permetrà calcular en pocs clics l'índex de rendibilitat del seu projecte d'inversió per a lloguer. No tingueu por de comprar, els acompanyarem al llarg del procés.
 
Foto

INTERNACIONAL

Barcelona és una ciutat atractiva, per això tenim molts clients estrangers. Per tal de fer la comunicació més fluïda i oferir-los el millor servei, els membres del nostre equip de vendes parlen castellà, francès i anglès i es troben a la seva disposició per aconsellar-vos.
 
Foto

Obres i Interiorisme

Disposem també d'un Servei de Obres i Interiorisme. Si estan fora de Barcelona, els tranquil·litzarà poder confiar els seus projectes a socis fiables.
 
Foto

AGÈNCIA RECONEGUDA

ShBarcelona és membre d'Apartur, Col·legi Oficial d'Agents de la Propietat Immobiliària i del d'Administradors de Finques de Barcelona. Totes aquestes institucions i organismes avalen la nostra gestió i bon fer.
 
El nostre equip
Valentina Fierro
Department Director

Telèfon: 934521347+411
Mòbil: 681008181

Oficina: Casanova 99, Barcelona
 
Roger Granda
Sales Representative

Telèfon: 934521347+433
Mòbil: 620458220

Oficina: Casanova 99, Barcelona
 
Sergi Peris de la Cruz
Sales Assistant

Telèfon: 934521347+412
Mòbil: 653760138

Oficina: Casanova 99, Barcelona
 
Albert Caravaca
Sales Representative

Telèfon: 934521347+423
Mòbil: 685512870

Oficina: Casanova 99, Barcelona
 
Abel Pujol
Sales Assistant

Telèfon: 934521347+463
Mòbil: 689639567

Oficina: Casanova 99, Barcelona
 
Contacte
Els camps marcats amb * són obligatoris.