Pisos i Cases de lloguer a L'Antiga Esquerra de l'Eixample, Barcelona
 
FILTRES
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Preu/Mes
0 Fins 0
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- +
M2
0 Fins 0
abrir Cerca avançada
Rebre alertas
FILTRES
Mostra mapa
Amaga el mapa
Rebre alertes
Mostra mapa
Amaga el mapa
Dibuixa la teva àrea de pisos
subir

Per què llogar un pis a l'Antiga Esquerra de l'Eixample, Barcelona?

L'Antiga Esquerra de l'Eixample és un dels barris més interessants del famós districte de l'Eixample barceloní. Pertanyia antigament, juntament amb la Nova Esquerra de l'Eixample, a un sol barri denominat l'Eixample Esquerre, essent el Passeig de Gràcia el punt divisori entre el districte dret i l'esquerre.

En aquest cas, el barri limita amb els barris del Raval i Sant Antoni al costat de mar, i amb el barri de Sant Gervasi al costat de muntanya. A mesura que ens anem apropant a un barri o un altre dins de l'Antiga Esquerra de l'Eixample, les edificacions adquireixen aspectes més populars o més senyorials, tenint en compte que els pisos de l'Eixample són tots amplis, però els més propers a Sant Gervasi són més elegants i exclusius i, com és previsible, més cars.

Si el que busques és llogar un pis en un barri familiar, amb molts serveis, zones comercials i ben comunicat, o bé ets estudiant i prefereixes compartir un pis, aquest barri és l'elecció ideal.

Descobreix el barri de l'Antiga Esquerra de l'Eixample amb ShBarcelona

L'Antiga Esquerra de l'Eixample pertany a un dels sis barris ubicats al districte de l'Eixample, una de les meravelles urbanístiques de Barcelona, el responsable del qual va ser Ildefons Cerdà. Aquest barri destaca per limitar amb la Diagonal de Barcelona i amb el barri de Sant Gervasi. Aquesta zona, propera al Corte Inglés de la Plaça Francesc Macià, compta amb nombrosos restaurants elegants, a més de multitud de botigues de moda i de decoració.

Les cases i els pisos en aquest barri són grans i espaiosos, assolellats i compten amb amplis patis interiors que permeten que el sol i la llum inundin les zones posteriors dels immobles.

D'altra banda, moltes plantes baixes disposen de terrasses en les quals poder gaudir de l'exterior, i els pisos més alts compten amb galeries envidrades que aporten molta lluminositat.

Els preus dels pisos a l'Antiga Esquerra de l'Eixample són elevats, sobretot els que es troben més a prop de la Diagonal i al barri de Sant Gervasi.

La zona disposa, a més, de bons centres d'assistència, com un dels hospitals més punters en certes especialitats d'Espanya, a més de la facultat de medicina, de manera que és ideal, al seu torn, per a estudiants d'aquesta disciplina universitària.

Què veure al barri de l'Antiga Esquerra de l'Eixample, Barcelona

Aquest barri gaudeix, com hem dit abans, d'un dels millors centres hospitalaris de referència, essent el primer hospital a realitzar el primer trasplantament de ronyó a Espanya el 1965 pel facultatiu Josep Maria Gil-Vernet i Vila, el primer trasplantament de medul·la òssia en 1976 per Ciril Rozman i Borsnar, i el primer trasplantament de pàncrees el 1983.

L'edifici, a més, és d'estil neoclàssic de principis del segle XX, al qual se li uneix la facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Per aquest motiu, a més de tractar-se d'un barri familiar, també és un barri perfecte per compartir pis si ets estudiant de medicina i decideixes triar aquesta prestigiosa universitat per cursar els teus estudis.