Pisos i Cases de lloguer a La Sagrada Família, Barcelona
 
FILTRES
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Preu/Mes
0 Fins 0
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- +
M2
0 Fins 0
abrir Cerca avançada
Rebre alertas
FILTRES
Mostra mapa
Amaga el mapa
Rebre alertes
Mostra mapa
Amaga el mapa
Dibuixa la teva àrea de pisos
subir

Per què llogar un pis a la Sagrada Família?

El barri de la Sagrada Família és un dels més populars de Barcelona a causa del gran monument que alberga i que atrau diàriament a centenars de turistes als seus voltants. Aquest barri pertany al distingit districte de l'Eixample, ideat per l'arquitecte Ildefons Cerdà i que representa en si mateix un dels traçats urbans millor dissenyats de l'època.

El barri es troba ple de locals de restauració, bars i cafeteries, a més d'estar ben comunicat amb la resta de la ciutat, i es tracta d'un dels barris més popular i menys exclusius que hi trobem a la Dreta de l'Eixample. Per tant, és més familiar, amb cases àmplies, centres d'estudis i nombrosos supermercats i botigues d'alimentació. Tot i albergar un dels monuments més importants de Barcelona, la Sagrada Família, no es tracta d'un barri massa massificat pel turisme, com passa al districte de Ciutat Vella, exceptuant els carrers veïns al monument.

Descobreix el barri de la Sagrada Família amb ShBarcelona

La història del barri de la Sagrada Família s'inicia a mitjans del segle XIX, quan van començar a construir-se algunes edificacions on abans hi havia terrenys agrícoles. Encara avui queden algunes cases baixes que van ser les primeres a aixecar-se, envoltades de grans edificis construïts pel pla urbanístic de l'Eixample.

La zona és bastant més econòmica que la veïna Dreta de l'Eixample o que l'Antiga Esquerra de l'Eixample, tot i que darrerament Barcelona ha patit un ament de preus del lloguer provocat, en gran mesura, per l'èxit turístic de la Ciutat Comtal.

La Sagrada Família és un barri bàsicament familiar, amb multitud de serveis, escoles, llars d'infants i transport públic. El barri és ideal per passar uns dies, una temporada o per viure en família, en una zona força tranquil·la.

Què veure al barri de la Sagrada Família

Per descomptat, una de les coses més interessants i de visita obligada del barri és el famós temple de la Sagrada Família, un dels monuments més importants de Barcelona, Espanya i fins i tot d'Europa. Aquesta basílica, l'obra mestra del mestre del modernisme Antoni Gaudí, va iniciar la seva construcció l'any 1882, i encara no està finalitzada.

El colossal projecte arquitectònic comporta una complexitat important, per aquest motiu la data de finalització encara no està del tot definida. Un altre element interessant del barri de la Sagrada Família és l'Avinguda Gaudí, que uneix diagonalment el temple de la Sagrada Família amb el Complex arquitectònic de l'Hospital de Sant Pau.

L'any 1985 va patir una important reurbanització on es va habilitar una àmplia zona per als vianants que va facilitar el passeig per aquesta avinguda i la proliferació de locals comercials, restaurants, bars i cafeteries. Amb el bon temps, molts dels locals omplen les seves terrasses de turistes i autòctons per dinar, sopar o prendre un cafè.

Allà també es poden veure diversos fanals amb data del 1909, i dissenyats per l'arquitecte Pere Falqués. També és d'obligada visita la plaça de Pablo Neruda, en la qual es van realitzar diverses pintures artístiques en parets mitgeres, entre les quals destaca els Balcons de Barcelona, que mitjançant la tècnica de l'artifici evoca la façana d'un edifici modernista de l'Eixample barceloní.