Estudi de lloguer a Barcelona
 
FILTRES
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Preu/Mes
0 Fins 0
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- +
M2
0 Fins 0
abrir Cerca avançada
Rebre alertas
FILTRES
Mostra mapa
Amaga el mapa
Rebre alertes
Mostra mapa
Amaga el mapa
Dibuixa la teva àrea de pisos
subir

Tot el que necessita saber sobre els estudis de lloguer a Barcelona

El preu dels lloguers ha pujat de manera exponencial a totes les grans ciutats i, com no podia ser d'una altra manera, Barcelona no és una excepció. Per a una persona sola o una parella jove, pot ser difícil trobar un habitatge de lloguer que no suposi invertir la major part dels seus ingressos. Per sort hi ha un habitatge per a cada tipus d'inquilí.

Si estàs pensant a llogar un pis a Barcelona, i no necessita molts metres quadrats, un estudi pot ser una molt bona opció. Els estudis són habitatges de dimensions reduïdes i que normalment no tenen separacions més enllà de les necessàries (el bany seria l'únic ambient separat).

No disposar de molts metres quadrats té els seus avantatges. La primera d'elles és econòmica. Menys espai, per regla general, suposa que el preu del lloguer sigui més baix. Triar un estudi com a habitatge pot permetre't viure a una zona més cèntrica o més demandada. Un altre dels avantatges de viure a un estudi és que amb prou feines necessita manteniment. Si prefereixes invertir el teu temps lliure en coses més interessants que netejar i organitzar la teva llar, un estudi amb prou feines necessita un parell d'hores a la setmana per mantenir-lo net i en condicions. Un altre punt a favor de viure a un espai petit és no acumular coses que no necessitem. Quan tenim poc espai només podem tenir allò que sigui realment útil per a nosaltres o per a la casa. Això ajuda a reduir despeses innecessàries i, a més, és molt més sostenible.

Avantatges de llogar un estudi a Barcelona

Barcelona és una ciutat que ofereix moltes oportunitats laborals als joves professionals. Aquests últims anys a la capital catalana s'han instal·lat diverses empreses internacionals de diversos sectors que busquen el talent i la innovació que Barcelona els pot oferir.

Per a aquests joves que arriben a la ciutat sols, o amb les seves parelles, per començar a desenvolupar una carrera professional, llogar un estudi és molt pràctic. Les prioritats per a ells passen per la feina i per gaudir de la ciutat i els amics en el seu temps lliure.

La Ciutat Comtal ofereix mil i una possibilitats d'oci per a tots els gustos. La major part de l'any els dies són llargs i hi ha ambient als carrers fins ben entrada la nit. Però un estudi no és només una bona opció per als joves.

Reduir les despeses de lloguer pot ser molt útil a parelles més consolidades que busquen estalviar una temporada per poder comprar un habitatge o per a persones que viuen una situació personal temporalment inestable, com els recentment divorciats.

Alguns estudiants que prefereixen intimitat i no volen compartir pis, també trien un estudi com a opció econòmicament més viable i còmoda. A tots els barris de la ciutat podem trobar habitatges d'aquest estil per llogar.

Poden ser antics pisos grans que els han reconvertit en diversos estudis o espais que abans es destinaven a la porteria i que, com que ja no s'utilitzen, s'han condicionat com a habitatge. Les zones més cèntriques o barris com Gràcia i el Poblenou solen ser les zones més triades pels joves.

Si esculls viure a una de les zones de moda de la ciutat, el preu del lloguer pot ser considerablement més alt. Barcelona compta amb molt bones opcions de transport públic i comunicacions, de manera que ampliar la cerca a zones no tan demandades pot estalviar diners cada mes, sense perdre els avantatges de viure en una gran ciutat.