Pisos i Cases de lloguer a Vallcarca i els Penitents, Barcelona
 
FILTRES
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Preu/Mes
0 Fins 0
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- +
M2
0 Fins 0
abrir Cerca avançada
Rebre alertas
FILTRES
Mostra mapa
Amaga el mapa
Rebre alertes
Mostra mapa
Amaga el mapa
Dibuixa la teva àrea de pisos
subir

Per què llogar un pis a Vallcarca i els Penitents, Barcelona?

El barri de Vallcarca i els Penitents és un barri situat a la zona alta de Barcelona, concretament a l'extens districte de Gràcia, i se situa al costat del barri de Sant Gervasi i del barri del Coll. Es tracta d'un barri residencial que ha vist una profunda transformació durant els últims anys.

Igual que el barri de Sants, el districte de Gràcia sempre s'ha caracteritzat per ser una zona amb gran cohesió social i procliu a les reivindicacions socials i polítiques, i el barri de Vallcarca i els Penitents també n'és una prova.

Si el que busques és llogar un pis a un barri residencial, on abunden les cases unifamiliars, algunes més modestes i altres autèntiques mansions, molt tranquil, envoltat de zones verdes i bells parcs, i a més proper a la muntanya del Tibidabo, aquest pot ser un barri de gran interès per a tu. 

Descobreix el barri de Vallcarca i els Penitents amb ShBarcelona

Inicialment el barri esdevenia una zona residencial, plena de casa baixes, poc urbanitzada i mal comunicada, però a mesura que Barcelona es va anar obrint cap a la muntanya del Tibidabo, la zona va anar adquirint un major interès pels inversors immobiliaris.

Va començar a créixer l'interès per comprar els terrenys on s'erigia el modest barri per a construir pisos alts i treure un major rendiment a les parcel·les. Però els veïns es van negar, creant una oposició, units al moviment okupa, que no ha permès que l'essència del barri desaparegués fins al dia d'avui.

Vallcarca i els Penitents és un barri residencial, molt tranquil, ben comunicat i envoltat de zones verdes. Té poca densitat de població, comparat amb altres barris de Barcelona, a causa de l'existència de moltes cases unifamiliars, algunes amb grans terrenys, i els edificis d'habitatges no són alts.

El barri està dividit pel Viaducte de Vallcarca, un pont que comunica l'Avinguda República Argentina amb el Passeig Mare de Déu del Coll. A la part baixa del viaducte s'han habilitat zones verdes i equipaments esportius, i la part alta es converteix en una urbanització de torres i pisos senyorials, molts d'ells amb zones comunitàries.

La part de dalt del viaducte és de classe mitjana-alta i els preus varien molt, des de mansions molt cares, fins a pisos relativament econòmics. El barri del Coll, que limita amb Vallcarca i els Penitents i està separat pel Passeig Mare de Déu del Coll, té preus més econòmics que Vallcarca, tot i que aquest últim no és tan car com la Vila de Gràcia.

El barri no gaudeix de massa serveis, però creuant el pont es pot accedir a l'Avinguda República Argentina que sí que disposa d'una àmplia xarxa comercial.

Què veure al barri de Vallcarca i els Penitents, Barcelona

Limitant amb barri de Vallcarca, El Coll i La Teixonera (districte del Guinardó), es troba el parc de la Creueta del Coll, un bell parc urbà que disposa d'un llac que s'habilita com a piscina durant els calorosos mesos d'estiu a la Ciutat Comtal.

El parc disposa d'una zona urbanitzada, amb taules de ping pong, un bar, zona per jugar a la petanca, seients que simulen una mena d'amfiteatre, pista de bàsquet i una zona de jocs infantils.

Suspesa per fortes cordes d'acer sobre un lateral del llac, es troba una escultura, del famós escultor espanyol Eduardo Chillida, anomenada Elogi de l'Aigua.

Són molts els arbres i plantes que embelleixen el parc i, a la zona superior d'aquest, trobem un parc forestal molt ampli des del qual es pot gaudir d'unes vistes privilegiades de Barcelona.