Pisos i Cases de lloguer a Vila de Gràcia, Barcelona
 
FILTRES
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Preu/Mes
0 Fins 0
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- +
M2
0 Fins 0
abrir Cerca avançada
Rebre alertas
FILTRES
Mostra mapa
Amaga el mapa
Rebre alertes
Mostra mapa
Amaga el mapa
Dibuixa la teva àrea de pisos
subir

Per què llogar un pis a la Vila de Gràcia, Barcelona?

La Vila de Gràcia és el cor de l'animat districte de Gràcia i la part més antiga d'aquest. Es tracta d'un dels barris més animats de Barcelona, ple de locals de restauració de totes les cultures imaginables, de comerços plens de creativitat i d'emprenedors que escullen els locals comercials de lloguer del barri per la quantitat de potencials clients que passegen pels seus carrers, a qualsevol hora.

El barri de la Vila de Gràcia és un barri tradicional, amb marcats inicis rurals, que es fan patents en els seus carrers estrets, molts d'ells ara només per a vianants. La creativitat i modernitat del barri atrau molts joves, però la veritat és que una de les coses que més interessa a les persones que decideixen llogar un pis a Vila de Gràcia és la seva immillorable xarxa de transport públic.

Descobreix el barri de la Vila de Gràcia amb ShBarcelona

El barri de la Vila de Gràcia és el veritable centre de Barcelona geogràficament parlant i, gràcies a això, la xarxa de transport públic existent a la zona és molt àmplia i variada. A més d'aquest interessant al·licient, el barri de la Vila de Gràcia és un referent cultural i comercial, que aportat al veïnat una variada oferta de serveis de qualitat, des de restaurants de totes les nacionalitats, comerços de proximitat, mercats, botigues d'alimentació o equipaments municipals, entre d'altres.

El barri també ha apostat per les zones de vianants i els bars i locals d'oci en la seva diversitat de places, convertint aquesta zona de Barcelona en una de les més animades i concorregudes de la capital catalana.

Els pisos que trobem al barri solen ser de mida mitjana, tot i que hi ha molts apartaments petits destinats a persones soles o estudiants que escullen el barri per les seves bones comunicacions. Els preus són força elevats per diversos motius: la gran varietat i qualitat de serveis, la immillorable xarxa de transport públic i la gran demanda existent en tractar-se d'un dels barris més sol·licitats i més de moda de la Ciutat Comtal.

Si el que busques és llogar un apartament a una zona dinàmica, moderna, plena de serveis, animada i juvenil, aquest és el teu barri ideal. A més, el barri té una important oferta de pisos de lloguer, molts d'ells reformats, així com locals comercials destinats a l'habitatge i algunes zones de cases unifamiliars que donen una idea de l'exigent demanda de lloguer que existeix en aquesta zona de Barcelona.

Què veure al barri de Vila de Gràcia, Barcelona

Una de les coses més interessants per veure al barri són les seves famoses festes majors. Els veïns es reuneixen i creen al llarg de l'any una sèrie d'elements per decorar els carrers al mes d'agost. Algunes d'aquestes propostes decoratives han estat especialment impressionants, per això les festes de Gràcia s'han convertit en un referent cultural a Catalunya, Espanya, i fins i tot són conegudes internacionalment.

Música, activitats per a tota la família i altres arts escèniques tenen lloc, al seu torn, en les festes majors de la Vila de Gràcia. Les seves places plenes de vida i la seva varietat comercial són altres dels al·licients d'aquest barri de Barcelona.