Pisos i Cases de lloguer a La Maternitat i Sant Ramon, Barcelona
 
FILTRES
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Preu/Mes
0 Fins 0
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- +
M2
0 Fins 0
abrir Cerca avançada
Rebre alertas
FILTRES
Mostra mapa
Amaga el mapa
Rebre alertes
Mostra mapa
Amaga el mapa
Dibuixa la teva àrea de pisos
subir

Per què llogar un pis al barri de la Maternitat i Sant Ramon, Barcelona?

El barri de la Maternitat i Sant Ramon és un barri relativament modern que s'estén des de la Diagonal de Barcelona fins a la veïna localitat de l'Hospitalet de Llobregat.

Té característiques similars al limítrof barri de les Corts, ja que es tracta d'una zona elegant, de classe mitjana-alta i amb avingudes àmplies i lluminoses. La Maternitat és la zona més propera a la Diagonal i Sant Ramon la més veïna a l'Hospitalet.

Si estàs buscant llogar un pis a Les Corts, valorar el barri de la Maternitat i Sant Ramon és una idea magnífica, sobretot per a totes les persones a les quals els agrada viure a una àrea de la ciutat elegant, on és habitual trobar pisos amplis i lluminosos.

 

Descobreix el barri de la Maternitat i Sant Ramon amb ShBarcelona

El barri de la Maternitat i Sant Ramon és un barri relativament modern, molt similar al seu veí les Corts. Disposa de tots els serveis i de molts comerços, a més de tenir una xarxa de transport molt eficient.

És una zona ideal per a estudiants, ja que es troba al costat de la zona universitària, una àrea en la qual es congreguen diverses facultats pertanyents a la Universitat de Barcelona (UB) i a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Els pisos de la zona, en ser de grans dimensions i disposar de moltes habitacions, són perfectes per compartir el lloguer, essent més accessibles, malgrat el seu preu, per a persones que no disposen de molts ingressos.

El barri, d'altra banda, també és ideal per a famílies, ja que disposa d'amplis parcs per a descansar, amb zones infantils perquè els nens juguin. Moltes de les finques disposen de porter, zona comunitària, alguna amb piscina, i, en algunes ocasions, fins i tot de gimnàs.

També és habitual que els pisos disposin de pàrquing privat al mateix edifici, amb la comoditat que això comporta a l'hora de buscar aparcament o d'arribar carregat amb la compra, per exemple. La zona més propera a la Diagonal de Barcelona és més elegant i una mica més cara, i la que limita amb l'Hospitalet de Llobregat és una mica més econòmica.

Com vam comentar, els preus dels pisos del barri de la Maternitat i Sant Ramon no són barats, ja que es tracta d'una de les zones més adinerades de Barcelona, però és possible trobar algun apartament més petit a un preu més econòmic.

 

Què veure al barri de La Maternitat i Sant Ramon, Barcelona

En aquest barri es pot veure una de les majors atraccions de Barcelona, el camp de l'equip estrella de la capital catalana i un dels equips espanyols més importants del món, el F.C. Barcelona. El Camp Nou és un dels elements més visitats, juntament amb el Museu del Barça, ubicat a les mateixes instal·lacions que l'estadi blaugrana.

La zona universitària és una de les àrees més importants pel que fa a grans i prestigioses universitats es refereix, l'espai en què es formen milers d'estudiants anualment i del qual surten grans talents que influenciaran en la vida econòmica, científica i cultural espanyola.