Pisos i Cases de lloguer a Sant Andreu, Barcelona
 
FILTRES
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Preu/Mes
0 Fins 0
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- +
M2
0 Fins 0
abrir Cerca avançada
Rebre alertas
FILTRES
Mostra mapa
Amaga el mapa
Rebre alertes
Mostra mapa
Amaga el mapa
Dibuixa la teva àrea de pisos
subir

Per què llogar un pis al districte de Sant Andreu, Barcelona?

El districte de Sant Andreu és un districte únic de Barcelona, i un dels que millor guarda l'aspecte rural que el va caracteritzar al passat. Es tracta d'un districte popular, molt familiar, amb preus econòmics, tenint en compte els preus tan elevats que disposa la Ciutat Comtal.

El districte es divideix en set barris, cadascun d'ells amb les seves característiques diferenciades. Està situat al nord de la ciutat i limita amb el riu Besòs, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet i els districtes veïns de Sant Martí, Horta-Guinardó i Nou Barris.

Si busques llogar un pis a Barcelona a un barri familiar i tranquil, el districte de Sant Andreu pot ser la solució.

 

Descobreix el districte de Sant Andreu amb ShBarcelona

El districte de Sant Andreu és un districte ampli, que es compon de set barris diferents entre ells, i no és un districte excessivament car per a viure-hi. El veïnat sol ser de perfil autòcton, tot i que existeix immigració, com passa al veí districte de Nou Barris.

En alguns dels seus, barris trobem molta població jove, persones soles o parelles que volen formar una família, tots dos tipus atrets per l'aire rural i tranquil dels seus carrers, amb moltes zones de cases baixes amb jardí i edificis amb pocs pisos.

Els seus carrers de vianants i les seves places, plenes de bars de tapes i cafeteries, fan que el districte pugui comparar-se amb la mateixa Vila de Gràcia, per exemple, però a preus molt més econòmics.

Si bé és cert que Sant Andreu no es troba a prop del centre, l'estil de barri és similar. Si has escollit aquest districte per a trobar la teva nova llar, has de saber que llogar una casa al barri de Sant Andreu o també llogar un pis al barri de La Sagrera et faran creure que vius a un poble i podràs gaudir, a l'hora, de diversos serveis.

Si busques una zona molt econòmica i familiar per a viure-hi, pot provar de llogar un immoble al barri de Navas.

Una altra zona relativament barata del districte de Sant Andreu és llogar un pis al barri del Congrés i els Indians.

A més, si vostè opta per llogar una casa al barri de Trinitat Vella es trobarà amb la combinació entre pisos econòmics i una excel·lent connexió amb la resta del país al Nus de la Trinitat.

Finalment, tenint en compte que els pisos a Barcelona són bastant cars, llogar un pis al barri de Bon Pastor o llogar un immoble al barri de Baró de Viver farà que estalviïs molts diners en el lloguer.

 

Què veure al districte de Sant Andreu, Barcelona

Un dels edificis més interessants a visitar al districte de Sant Andreu és La Casa Bloc, un exemple d'arquitectura racionalista que va causar sensació durant la Segona República, els anys 30 del segle XX.

Es tracta d'una arquitectura de línies pures, senzilla i funcional, en contraposició amb l'estil elegant i molt ornamentat del modernisme català.

L'any de les olimpíades, el 1992, la Generalitat de Catalunya el va declarar com a Bé d'Interès Cultural. Un altre punt important al districte de Sant Andreu és el centre comercial La Maquinista, el centre comercial més gran de Catalunya i un dels més grans d'Espanya.