Pisos i Cases de lloguer a El Congrés i els Indians, Barcelona
 
FILTRES
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Preu/Mes
0 Fins 0
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- +
M2
0 Fins 0
abrir Cerca avançada
Rebre alertas
FILTRES
Mostra mapa
Amaga el mapa
Rebre alertes
Mostra mapa
Amaga el mapa
Dibuixa la teva àrea de pisos
subir

Per què llogar un pis al barri de El Congrés i els Indians, Barcelona?

El barri del Congrés i els Indians és un barri tranquil i familiar, ple de contrastos i de vida. Està ben comunicat amb el centre de la ciutat, completament integrat a l'àrea metropolitana i amb una cultura consolidada, representada en gran part per les seves festes majors.

El barri té una història interessant i gaudeix de tots els serveis imprescindibles per fer vida al barri, com ara escoles, instituts, llars d'infants, transport públic, centres cívics, biblioteques, gimnasos municipals i una xarxa comercial variada i extensa.

Si estàs buscant llogar un pis al districte de Sant Andreu, la possibilitat de fer-ho al barri del Congrés i els Indians és molt interessant. Aquí trobaràs tot el necessari per gaudir de la vida urbana a la Ciutat Comtal.

 

Descobreix el barri de El Congrés i els Indians amb ShBarcelona

La història del barri del Congrés i els Indians recorre diversos esdeveniments de gran rellevància que han marcat, sobretot, el nom d'aquesta zona de la Ciutat Comtal. En primer lloc, alguns catalans que van marxar a fer les Amèriques i van fer grans fortunes, van retornar a Barcelona per establir-se de manera definitiva i van escollir les terres poc urbanitzades d'aquesta zona de la capital catalana per fer-ho.

Aquí van construir grans cases per demostrar l'opulència en què estaven immersos. D'aquí que aquesta part del barri fos coneguda pel barri dels indians. D'altra banda, el barri del Congrés es va anar urbanitzant per donar cabuda a l'auge de la immigració d'altres zones de la península a Barcelona, per tal de prosperar.

Això va requerir que es construïssin multitud de blocs de pisos destinats als obrers que treballaven com a mà d'obra en la florent indústria que proliferava a la capital catalana a mitjans del segle XX. Les dues zones es van annexionar posteriorment i es van convertir en el barri que és ara.

El barri del Congrés i els Indians és una zona de classe mitjana, tranquil·la i familiar, ben comunicada pel transport públic amb la resta de la capital catalana. Disposa de diversos tipus d'immobles, des de pisos de dimensions mitjanes fins a algunes cases i torres molt interessants.

Els preus no són massa elevats, comparats amb altres zones de Barcelona, i és un barri ideal per a famílies, parelles, persones soles o estudiants que vulguin llogar un pis amb preus assequibles en un barri consolidat, amb serveis i una adequada xarxa comercial.

 

Què veure al barri de El Congrés i els Indians, Barcelona

El barri del Congrés i els Indians és un barri consolidat que gaudeix de diverses zones verdes, com el Parc de la Pegaso, una zona forestal que es va construir a les terres que pertanyien a la fàbrica Pegaso d'automoció.

Sens dubte, un dels elements més representatius del barri i un alleujament pels veïns. D'altra banda, cal destacar les seves festes majors, que, en tractar-se inicialment de dues zones diferenciades, se celebren per partida doble. Primer és el torn de les festes de la zona d'Els Indians i després agafa el relleu la del Congrés. La primera té lloc a finals de setembre i la segona a principis d'octubre.