Pisos i Cases de lloguer al barri de Sant Andreu, Barcelona
 
FILTRES
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Preu/Mes
0 Fins 0
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- +
M2
0 Fins 0
abrir Cerca avançada
Rebre alertas
FILTRES
Mostra mapa
Amaga el mapa
Rebre alertes
Mostra mapa
Amaga el mapa
Dibuixa la teva àrea de pisos
subir

Per què llogar un pis al barri de Sant Andreu, Barcelona?

El barri de Sant Andreu és un barri molt tradicional i cultural que es troba al districte homònim de Sant Andreu. La zona té un aire rural i està configurada amb carrers estrets i per a vianants, plens de vida, amb multitud de comerços, bars, restaurants i serveis de tota mena.

És el cor del districte i la part més antiga de Sant Andreu, plena de cases antigues, locals reconvertits en habitatges i pisos de dimensions mitjanes. Molts d'aquests immobles disposen de bigues de fusta i ornaments que aconsegueixen destil·lar una singularitat i encant només comparables als que es troben a altres zones antigues de la capital catalana, com als districtes de Ciutat Vella i Gràcia, entre d'altres.

Si estàs pensant a llogar un pis al districte de Sant Andreu, sens dubte el barri de Sant Andreu, l'ànima d'aquesta àrea de la Ciutat Comtal, et robarà el cor.

 

Descobreix el barri de Sant Andreu amb ShBarcelona

El barri de Sant Andreu és un barri tradicional, similar a un poble gràcies als seus carrers estrets i de vianants, plens de petites places, de bars i restaurants i de comerços de barri molt interessants. Tot i tractar-se d'un barri antic, té un esperit jove, i és un dels barris més triats pels joves hipsters barcelonins.

La seva àmplia oferta comercial i de restauració, les seves places i terrasses on prendre un aperitiu o unes delicioses tapes d'autor i els seus immobles pintorescs, el fan un lloc ideal per a parelles, joves o estudiants. També les famílies trobaran al barri de Sant Andreu un lloc perfecte per gaudir de la ciutat.

Aquí podràs trobar diversos tipus d'immobles per viure a la capital catalana d'una manera més alternativa. Les cases entre mitgeres amb pati o jardí posterior proliferen en aquesta àrea, generalment amb reformes de disseny pràctiques i divertides.

El mateix passa amb els pisos, molts d'ells amb bigues de fusta i reformats de manera intel·ligent i decorativa. Els locals comercials reconvertits en habitatges com espaiosos lofts amb pati són una delícia per als que volen viure d'una manera diferent.

Els preus de la zona, tot que no són especialment econòmics, són més assequibles que els d'altres àrees de la Ciutat Comtal com Ciutat Vella, l'Eixample o Gràcia. El barri està força ben comunicat pel transport públic, tot que es trobi distant geogràficament parlant del centre de la ciutat. 

Què veure al barri de Sant Andreu, Barcelona

La història que té al barri de Sant Andreu permet que es descobreixin tresors arquitectònics interessants pel visitant. En primer lloc, parlem de la Parròquia de Sant Andreu, els vestigis daten de l'any X. Durant la seva llarga història ha sofert molts desperfectes a causa de diferents fets, per això les seves parets compten amb nombrosos estils de diferents èpoques.

D'altra banda, trobem la Parròquia de Sant Pacià, una construcció neogòtica d'una sola nau que va patir certs desperfectes a principis del segle XX i que compta amb la peculiaritat que el mosaic del paviment el va dissenyar el mateix Antoni Gaudí.