Pisos i Cases de lloguer a El Camp de l'Arpa del Clot, Barcelona
 
FILTRES
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Preu/Mes
0 Fins 0
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- +
M2
0 Fins 0
abrir Cerca avançada
Rebre alertas
FILTRES
Mostra mapa
Amaga el mapa
Rebre alertes
Mostra mapa
Amaga el mapa
Dibuixa la teva àrea de pisos
subir

Per què llogar un pis al barri de Camp de l’Arpa del Clot, Barcelona?

El barri de Camp de l'Arpa del Clot és un dels deu barris que comprenen l'ampli districte de Sant Martí. Es tracta d'un barri molt familiar, amb molts serveis disponibles, una xarxa comercial àmplia i molt ben comunicat amb el centre de la capital catalana.

Es tracta d'un barri amb una densitat de població alta, molt consolidat i amb una història agrícola i rural que encara es pot intuir quan es veuen alguns dels passatges plens de cases baixes que s'han anat mantenint, en contrast amb els grans blocs d'edificis d'habitatges.

Els preus no són dels més cars de la ciutat, però la seva oferta comercial i de serveis i la seva bona comunicació amb altres zones de Barcelona, fan que el barri estigui força sol·licitat.

Si el que està buscant a llogar un pis al districte de Sant Martí, sens dubte el barri de Camp de l'Arpa del Clot no li defraudarà.

 

Descobreix el barri de Camp de l’Arpa del Clot amb ShBarcelona

El barri de Camp de l'Arpa del Clot és un dels barris de Barcelona amb un aire més familiar. Els seus orígens agrícoles, com la majoria de les regions perifèriques al districte de Ciutat Vella, es fan patents en els seus passatges de vianants amb cases baixes i patis darrers, que es mantenen entre els moderns grans blocs d'edificis d'habitatges.

L'oferta de serveis és extensa: escoles, instituts, escoles bressol, mercats municipals, hospitals, biblioteques i centres cívics són alguns d'ells, a més de disposar d'una oferta comercial àmplia i variada.

La zona disposa de bars i restaurants, però l'oferta de locals nocturns és menor, de manera que es tracta d'un barri perfecte per a famílies i parelles que desitgen instal·lar-se definitivament en una zona de la capital catalana per tal de formar una família.

Si cal posar-li un però al barri, diríem que no disposa d'àmplies zones verdes, tot i que a veí districte del Guinardó poden trobar-se moltes. En l'àmbit immobiliari, el barri disposa de diverses zones diferenciades. D'una banda, trobem àmplies avingudes amb grans blocs d'habitatges de dimensions mitjanes, tot i que és fàcil trobar pisos de grans dimensions per a famílies nombroses.

Al seu torn, hi ha altres zones amb un aire més rural amb blocs de pisos de baixa altura i passatges de vianants amb cases baixes amb pati posterior i terrassa al terrat. Alguns dels comerços de barri, que s'han vist obligats a tancar per la competència de certs supermercats o de les grans superfícies, han donat lloc a locals reconvertits en habitatges, en general bonics lofts de disseny modern amb pati del darrere.

 

Què veure al barri de Camp de l’Arpa del Clot, Barcelona

El barri de Camp de l'Arpa del Clot té una de les joies de l'arquitecte Lluís Domènec i Muntaner, i un dels recintes arquitectònics més visitats de la Ciutat Comtal: l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Aquest recinte sanitari va ser construït entre els anys 1902 i 1930, i és de visita obligada si estàs a Barcelona.