Pisos i Cases de lloguer a La Marina del Prat Vermell, Barcelona
 
FILTRES
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Preu/Mes
0 Fins 0
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- +
M2
0 Fins 0
abrir Cerca avançada
Rebre alertas
FILTRES
Mostra mapa
Amaga el mapa
Rebre alertes
Mostra mapa
Amaga el mapa
Dibuixa la teva àrea de pisos
subir

Per què llogar un pis a la Marina del Prat Vermell, Barcelona?

El barri de la Marina del Prat Vermell és un barri nou que encara estan redissenyant a una antiga zona del tradicional districte de Sants-Montjuïc, i es presenta molt prometedor. Aquesta zona, amb un marcat passat industrial, té l'aspiració de transformar-se en un barri residencial amb nombroses virtuts.

En tractar-se d'una zona majoritàriament nova, els pisos que podran llogar-se seran generalment d'obra nova, moderns, amb grans espais lúdics com parcs i jardins i ple de famílies que desitgen iniciar una vida nova a un barri renovat.

Si el que busques és llogar un pis a una zona nova, moderna, residencial, tranquil·la i amb tots els serveis, la Marina del Prat Vermell pot ser una excel·lent alternativa.

Descobreix el barri de la Marina del Prat Vermell amb ShBarcelona

El barri de la Marina del Prat Vermell va créixer sobre els vestigis d'uns terrenys agrícoles i ramaders. A poc a poc van anar obrint-se diverses fàbriques de gran rellevància en l'economia catalana i espanyola, com la de la fàbrica d'automòbils SEAT. Gran part dels treballadors de l'empresa, i d'altres companyies que van començar a prosperar al barri, es van traslladar a viure als voltants i així es va anar creant el nucli urbà.

A principis de l'any 2000, l'Ajuntament de Barcelona va idear un pla de reurbanització del barri i es van començar a construir habitatges, un pla que encara està vigent en l'actualitat. El barri, per tant, és nou, modern i ple d'equipaments com parcs infantils, supermercats, grans superfícies, centres de salut i, a causa de les deficiències que existien amb la comunicació mitjançant el transport públic amb altres zones, la inauguració de la nova línia 10 del metro que s'afegirà la línia 9.

Els immobles de la zona són amplis i lluminosos, gràcies a les amples avingudes que conformen el barri. Si desitges llogar un immoble en aquesta zona, veuràs que els preus de les cases són bastant assequibles, tenint en compte l'augment de preu del lloguer a l'àrea metropolitana.

Aquest barri és ideal per a parelles que vulguin formar una família, famílies que vulguin viure en un barri residencial i, fins i tot, per a persones que volen viure soles i que volen llogar un pis en un barri econòmic.

Què veure a La Marina del Prat Vermell, Barcelona

Com que es tracta d'un barri de nova construcció, no existeixen molts monuments interessants per veure. Precisament això retreuen certes associacions a l'Ajuntament de Barcelona, ja que pel que sembla no s'han conservat convenientment certs elements que evoquin el passat industrial de la zona.

Les vies més importants del barri són el carrer Metal·lúrgia, el carrer del Foc, el passeig de la Zona Franca, el carrer Cisell i l'avinguda Mare de Déu del Port. El barri arriba fins al Port de Barcelona, i en tractar-se d'una zona plana i àmplia, els edificis destaquen per la seva lluminositat.

Llogar un pis a La Marina del Prat Vermell és una oportunitat de viure en un barri de nova construcció, amb un veïnat jove i amb possibilitats d'esdevenir un barri residencial de referència a la Ciutat Comtal.