Pisos i Casas de lloguer amb Terrassa a Barcelona
 
FILTRES
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Preu/Mes
0 Fins 0
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- +
M2
0 Fins 0
abrir Cerca avançada
Rebre alertas
FILTRES
Mostra mapa
Amaga el mapa
Rebre alertes
Mostra mapa
Amaga el mapa
Dibuixa la teva àrea de pisos
subir

Tot el que necessita saber sobre els pisos i cases de lloguer amb terrassa a Barcelona

El clima de Barcelona és una benedicció durant la major part de l'any. És un dels grans al·licients pels turistes que visiten la ciutat i un dels punts més importants que fan decidir als expatriats escollir Barcelona com la seva llar durant uns mesos, anys o per a tota la vida. Barcelona gaudeix de temperatures agradables que són ideals per a gaudir de l'exterior.

Per això, els pisos amb terrasses, molt abundants a la Ciutat Comtal, estan molt sol·licitats, tant pels turistes com pels autòctons de la capital catalana. A l'hora de llogar un pis a Barcelona, un dels requisits de moltes persones és que compti amb una terrassa o pati exterior, cosa que els constructors d'edificis a la Ciutat Comtal tenen molt en compte.

El més habitual és que els pisos amb terrassa siguin àtics, és a dir, els pisos més alts, ja que d'aquesta manera les terrasses poden disposar de boniques vistes de la ciutat. Però no tots els pisos amb terrassa són àtics, ni tots els àtics tenen terrassa. Hi ha terrasses per a tots els gustos, algunes petites, gairebé com un balcó, on cap poc més que una petita tauleta i dues cadires, i altres enormes, de vegades més grans que el mateix pis.

Les terrasses solen utilitzar-se per esmorzar, dinar o sopar a la fresca, i en moltes d'elles es disposa de barbacoa de llenya o carbó, en la qual poder rostir la carn tan deliciosa que ens brinden els mercats i botigues d'alimentació de la capital catalana. També són molt utilitzada per prendre el sol, aquest sol barceloní que abrasa a la primavera i a l'estiu i que relaxa a la tardor i a l'hivern.

Els nens també gaudeixen de la terrassa per als seus jocs, i els animals domèstics fan el mateix els nombrosos dies assolellats dels que disposa la ciutat de Barcelona.

Avantatges de llogar un pis amb terrassa a Barcelona

Les terrasses dels immobles barcelonins poden trobar-se als àtics, en els pisos intermedis o als baixos. A Barcelona hi ha molts baixos amb terrassa o jardí, un tipus d'immoble molt sol·licitat en el que es pot, si les dimensions i la comunitat de propietaris ho permeten, fins i tot construir una piscina.

Algunes terrasses en pisos de zones adinerades de Barcelona, com el Front Marítim del Poblenou o Pedralbes, disposen fins i tot de piscina als àtics. Barcelona és una ciutat ideal per gaudir de les terrasses pel seu espectacular i suau clima i, per això, el panorama immobiliari de la Ciutat Comtal està ple d'immobles amb aquesta característica tan desitjada.

Cal tenir en compte que les terrasses i jardins són un plus molt sol·licitat, per tant, els preus d'aquests pisos són bastant més elevats a la resta i, en alguns casos on les terrasses estan molt buidades i disposen de vistes al mar, per exemple, els preus poden elevar-se considerablement.

Les terrasses i jardins als baixos, també estan molt demandats i dependrà de la seva lluminositat, de la seva amplitud, de la seva privacitat i de la zona en la qual es trobi l'immoble, que el seu preu estigui molt per sobre del d'un altre immoble a la zona que no compti amb aquest element.