blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Exposicions

4rt Congrés d’alimentació viva i conscient

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

A Barcelona se celebren cada any un gran nombre de fires i congressos d’allò més interessant. La importància que té la Ciutat Comtal a Europa la converteix en la ciutat amfitriona d’alguns dels congressos més importants de tot el món. Des de ShBarcelona us volem parlar sobre un dels congressos que tindran lloc pròximament a la capital catalana i que és realment interessant, el Congrés d’alimentació viva i conscient, que per 4rt any consecutiu arriba a Barcelona per a instruir-nos sobre la importància que té una correcta alimentació sobre el nostre estil de vida.

Article relacionat: Biocultura a Barcelona

Congrés d’alimentació viva i conscient a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Se celebra a Barcelona el 4rt Congrés d’alimentació viva i conscient. Ja fa quatre anys que aquest congrés imparteix saviesa, gràcies als magnífics ponents que hi són convidats. Enguany aquesta trobada ve amb molta força per donar-nos coneixements sobre l’alimentació plena de vida, com ens l’ofereix la mare terra amb tot el seu amor.  Hi aprendrem la importància de l’alimentació en ambdós conceptes: viva i conscient, per estar sempre sans i per ser més lliures. Encara que pugui sorprendre ajuntar ambdós conceptes, salut i llibertat van molt de la mà. Avui en dia ja és prou palès i tots ja ho coneixem, que la nostra alimentació està repleta de tòxics, productes químics i pesticides. Ara anem a ser conscients d’aquesta força que ens donen els aliments vius. Aprenent sobre ells podem aconseguir millores en el nostre cos físic, mental i espiritual. Aconseguirem molta més energia, més força vital, millor salut, més alegria, pèrdua de pes, desintoxicació, pau interior, claredat mental, alegria de viure, i un sistema immunològic sa i equilibrat. Sembla massa? Doncs són les conseqüències que s’obtenen d’eliminar la ingesta de toxines, de substituir els mals hàbits que fan que les generem nosaltres mateixos dins del nostre cos, d’alliberar els òrgans de processos feixucs i deixar lloc a les funcions que els hi són designades sense destorbs.

Article relacionat: Horticultura a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Entre els ponents i col·laboradors hi ha naturòpates, professors, dietistes, nutricionistes, xefs, escriptors, editors, divulgadors, tècnics, horticultors, investigadors, emprenedors, metges, “coaches”, etc., tots relacionats amb l’alimentació i la salut. Entre ells cal destacar en Josep Pàmies, agricultor lleidatà descobridor i promotor des d’Espanya a tot el món de la “stevia” (stevia rebaudiana), planta ambpropietats edulcorants no tòxiques, i l’única capaç de regenerar les cèl·lules del pàncrees malmeses per la diabetis. El provinent cap de setmana, 8 i 9 de febrer, se celebrarà el Congrés a l’Auditori AXA, al Centre Comercial L’Illa Diagonal, a Les corts, Avinguda Diagonal, 547. A més, el diumenge al matí hi serà Suzanne Powell signant llibres i debatent amb els assistents. Suzanne Powell ha estat la principal ponent d’altres edicions i és experta en el tema d’alimentació dissociada, anti-càncer i zen.

No et perdis un dels congressos alimentaris més interessants de l’any a Barcelona!

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari