blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

Terrasses ideals per sopar a Barcelona

Taula rústica a una terrassa
Escrit per Xavi Maldonado

Sortir a sopar per Barcelona és una delícia, però l’oferta és tan extensa que de vegades costa molt decidir-se per un establiment o un altre. La varietat i qualitat de la restauració que hi ha a la capital catalana és de sobra coneguda, però no és l’única cosa bona dels restaurants de la ciutat.

Si ja gaudeixes d’un pis de lloguer a Barcelona, sabràs de bona mà que el bon temps que fa a la ciutat ens convida al fet que puguem sopar a l’exterior, gaudint de les tèbies jornades vespertines primaverals o les caloroses nits estivals.

Els restauradors ho saben i busquen locals on puguin oferir un espai exterior per degustar els seus exquisits plats a la fresca. Avui, des de ShBarcelona us parlem de les millors terrasses per sopar a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Les millors terrasses amb vistes a Barcelona

Gaudeix del temps i la gastronomia de Barcelona sopant a la terrassa

Cadires colorides d'una terrassa.

Imatge via Pixabay

Les terrasses de Barcelona ofereixen una bona gastronomia i un ambient agradable, però algunes més que d’altres.

A vegades no ens ve de gust sopar al costat de la calçada per on passen cotxes sense parar, o en terrasses situades en avingudes àmplies per on passen molts vianants passejant.

Ja que escollim una terrassa, millor si és tranquil·la, que deixi passar una mica d’aire i, si a més té bones vistes, millor que millor. Aquí van algunes opcions que poden ser súper atractives per a aquestes properes nits que ens esperen.

La primera que us recomanem és la terrassa del restaurant Gallito, als baixos de l’Hotel W, a la platja de la Barceloneta.

Si vols estrenar per avançat l’estiu, aquest restaurant al costat de la platja amb una terrassa tranquil·la, és l’opció més interessant. Bon menjar, productes frescos i una ubicació privilegiada, què més podem demanar?

Et ve de gust tastar els millors plats típics de la gastronomia catalana al jardí d’una autèntica masia a la serra de Collserola? Doncs és possible a Can Cortés. Aquest mític restaurant de cuina catalana és una meravella si el que vols és conèixer la gastronomia catalana o si ja ets addicte a ella.

La seva terrassa, situada al jardí de la masia, es troba a la serra de Collserola, a pocs quilòmetres de l’àrea metropolitana i en la qual et garantim la més absoluta tranquil·litat.

Article relacionat: Terrasses tranquil·les per prendre alguna cosa a Barcelona

Terrassa d'un restaurant a la vora del mar

Imatge via Pixabay

Una altra alternativa és Bestial Beach Club, això sí, sempre que t’agradi la festa i l’ambient distès i animat. Situat al Front Marítim de Barcelona, a la platja de Sant Sebastià, Bestial Beach Club és diversió a ritme dels millors hits dels 80 i els 90 i un toc de música disco i house en un ambient totalment mediterrani.

Podràs sopar en una bonica terrassa davant del mar amb un deliciós còctel per posar a to el cos. Una altra oportunitat magnífica de gaudir de la millor gastronomia a una bella i tranquil·la terrassa, és reservant a El Jardí de l’Abadessa. Aquest restaurant, situat a la part alta de la Ciutat Comtal, té com a xef a Carlos Cases, un dels professionals més interessants dels últims temps.

L’adreça és Abadessa Olzet, 26. Com veus, aquestes són algunes de les propostes que us fem, però hi ha moltes més que no caben en un article. Tasta’ls i digues la teva!

Gaudeix del clima mediterrani i les nits estivals de Barcelona a les millors terrasses! Quina és la teva preferida?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari