blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Activitats originals a Barcelona per fer en parella

llocs de catalunya per anar amb parella
Escrit per Aida Manero

Barcelona és una ciutat plena de llocs on fer activitats originals, i en molts casos són plans romàntics encarats a fer en parella. Si et ve de gust organitzar una cita espacial que us faci passar una estona ben divertida, aquest article és per a tu.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Des de ShBarcelona sempre et descobrim llocs i activitats fantàstiques, i és que viure a Barcelona és sinònim de no avorrir-se. Per això, dediquem aquest article a la recerca de plans originals per a que puguis compartir-los amb la teva parella i us permetin gaudir de la gran varietat de propostes que aquesta ciutat ens ofereix.

Article relacionat: Sorprèn a la teva parella

Activitats en parella a Barcelona

Conèixer Barcelona i rodalies

Molts barcelonins o residents de la ciutat no coneixen més enllà del seu barri i les zones més cèntriques. Fer un passeig per un barri desconegut o per una zona que no freqüenteu ajuda a canviar d’aires i et pot descobrir racons ben màgics. Segur que descobreixes molts llocs de Catalunya per anar amb parella que estan més a prop del que et penses.

Es pot fer per compte propi adaptant el pla als vostres gustos, o realitzar rutes culturals i històriques establertes. Podeu consultar els itineraris culturals a la web de Barcelona Cultura i totes les rutes de Conèixer Barcelona.

Busca el millor allotjament a Barcelona 

Activitats gratuïtes

Hi ha altres activitats per fer en parella a Barcelona que permeten gaudir de la ciutat sense haver de pagar de més, com per exemple: veure exposicions, projeccions, escoltar música en directe, veure espectacles i obres de teatre, relaxar-se a una bona terrassa, entre moltes altres.

Pots aprofitar per fer algun dels ‘free tours’ que s’ofereixen a Barcelona, no cal que escolleixis una ruta merament històrica, sinó alguna que et permeti explorar alguna curiositat de Barcelona, com el tour dels vampirs del Raval o el de les millors cerveseries del Gòtic.

activitats en parella a barcelona

Sortir a dinar o a sopar

Una gran idea per a passar-ho bé en parella, tot i que molt més típica, és gaudir de tota l’oferta gastronòmica (tant catalana com internacional) que està present a tots els carrers de la capital catalana. 

Si anar de restaurants us sembla massa car, també podeu organitzar una reunió a casa i preparar dinars i sopars casolans amb els vostres amics, familiars, companys de feina, etc.

Estàs buscant pis? Aquí trobaràs el millor lloguer  

Altres plans

Veure espectacles

Us agrada la comèdia, el teatre, l’humor i la màgia? Si voleu trobar preus assequibles, podeu consultar Letsbonus, que cada dia selecciona amb cura els millors plans i espectacles per a satisfer tots els gustos. Podeu comprar el que més us emocioni i teniu uns quants mesos per a gaudir-ho!

Visitar els museus de Barcelona

Sabeu quants museus hi ha a Barcelona? Més de 50! Molts són gratuïts i altres compten amb jornades de portes obertes. Si l’economia és un problema, esbrineu quan, com i on podeu entrar gratis.

activitats originals a barcelona

Foto vía Unsplash.com

Fer esport junts

Fer esport no sempre implica suar amb la intenció de mantenir-se en forma, o perdre pes i acabar esgotat, sinó que hi ha altres maneres de fer esport de forma més relaxada amb la parella.

Proposem anar a jugar unes partidetes de ping-pong en alguna de les taules que es troben en diversos raconets de Barcelona (per exemple, a la Plaça de l’Olivereta) i que solen trobar-se a places, parcs i jardins. És una excusa perfecta per a fer una doble activitat: visitar el lloc i jugar unes partides.

Article relacionat: Flotàrium en parella

Altres opcions són jugar a pales a qualsevol platja, fer alguna excursió mentre gaudiu de la natura per racons més allunyats de la ciutat o anar en bici o patins. Qualsevol d’aquestes activitats per fer en parella a Barcelona és romàntica, i ja veureu com es passen les hores volant!

I tu, què fas amb la teva parella a Barcelona?

 

Sobre l'autor

Aida Manero

Deixar un comentari