blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Anem a la neu!

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Amb aquest fred, hi ha gent que està fregant-se les mans d’il·lusió, doncs són moltes les persones amants de la neu. Són molts els esports que s’hi poden practicar o aprendre si encara no ho domines: esquí en totes les seves varietats (de fons, alpí, de velocitat, background…) raquetes, trineus, tubbys, snowboard, splitboard, motos i bicicletes de neu, etc. Però també s’hi poden fer altres activitats, tant en família, com sols o en parella. Es pot volar en globus o helicòpter, fer escalada, muntar a cavall, fer ciclisme, senderisme o ràfting. També pots visitar indrets amb encant o monuments històrics, gaudir dels beneficis d’un spa, tastar la gastronomia muntanyenca, anar de compres, fruir de la natura, o simplement una bona batussa amb boles de neu. Des de ShBarcelona et portem aquesta guia per a que vagis a la muntanya a gaudir de la neu a prop de Barcelona.

Article relacionat:Estacions d’esquí a prop de Barcelona

Estacions d’esquí a Catalunya

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

A dins de territori català, trobem diverses pistes d’esquí pels amants d’aquests esports d’hivern, i per a aquells que volen gaudir de la neu. Us fem un repàs d’algunes de les seves instal·lacions, i us indiquem si són d’esquí, alpí o nòrdic. Aransa és una estació d’esquí nòrdic a La Cerdanya, comarca de Lleida. Compta amb 2 circuits de raquetes, així com restaurant i el ticket d’entrada d’un dia costa 16 €. Baqueira-Beret és probablement una de les pistés més populars. Es tracta d’una pista d’esquí alpí ubicat a la Vall d’Aran, també a Lleida. Compta amb gairebé 80 pistes, a una cota de 2150 metres. Ofereix un munt de serveis, i el preu del forfait d’un dia és de 51 €. Boí Taüll Resort, estació d’esquí alpí a l’Alta Ribagorça, també a Lleida, compta amb 49 pistes a 2747 metres d’altura, la cota esquiable més alta dels Pirineus. Snowpark, raquetes, descens de barrancs i d’aigües braves són algunes de les activitats que podreu practicar. Es troba molt a prop d’una estació termal, d’un enclavament romànic i d’un parc natural.

Pisos de lloguer a Barcelona

L’estació d’ esquí de Bosc Virós, d’esquí nòrdic, es troba al Pallars Sobirà. Aquí podràs practicar esquí de muntanya i de fons, raquetes, trineus de gossos, entre altres serveis. Una altre estació d’esquí nòrdic és Guils Fontanera a La Cerdanya, provincia de Girona. També al al Pallars Sobirà, es troba Espot Esquí, d’esquí alpí i amb 22 pistes en una cota de 2.500 metres i escaig. Es troba al costat mateix del par natural d’Aigües Tortes. La Masella, un altre dels més coneguts, és d’esquí nòrdic a La Cerdanya, i disposa de 64 pistes, una d’elles la més llarga del Pirineu Oriental. Es tracta d’un parc de neu molt complet que permet fins i tot practicar esquí nocturn. Seguint la línia dels més popualrs, està La Molina, d’esquí nòrdic a La Cerdanya. Aquesta estació compta amb 53 pistes amb 454 canons. Superpipe, raquetes, snowpark, trineus amb gossos, tubbys, i 9 escoles amb 400 professors són alguns dels serveis que ofereixen les seves instal·lacions.

Article relacionat: Plans per a desprès de les vacances

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Seguim amb Lles, d’esquí nòrdic a La Cerdanya, una de les pistes més recomanables per a aquelles persones que volen començar a practicar aquest esport, ja que és ideal per a principiants. Port Ainé, alpí i ubicada al al Pallars Sobirà, disposa de 28 pistes amb una cota de 2.440 metres. Són pioners al snowboard lliure. Ideal per a famílies i debutants.Compta amb la millor neu en pols de Catalunya. Port del Comte, al Solsonés Sobirà, compta amb 37 pistes d’esquí alpí.  Sant Joan de l’Erm, d’esquí nòrdic entre l’Alt Urgell i el Pallàs Sobirà, és l’estació d’esquí nòrdic més extensa del país.  Molt boscosa, ideal per a practicar senderisme. Si vols practicar esquí alpí al Ripollès, Girona, la estació de la Vall de Núria és perfecte per a tu. Snowparc, raquetes, tir amb arc i busseig sota el gel són algunes de les activitats que s’hi poden realitzar. Hi ha el Santuari de la Mare de Déu de Núria, i s’hi pot pujar amb el Cremallera.

Aquestes són algunes de les pistes d’esquí de Catalunya. A quina aniràs primer?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari