blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Practicar anglès gratis a Barcelona

Escrit per Estibaliz

Per mitjà de l’Imperi britànic i els EUA, l’anglès s’ha convertit en l’idioma universal i més parlat a tot el món, tant és així, que una de cada cinc persones el parla i és la llengua oficial a 45 països. Avui en dia, és pràcticament imprescindible per a accedir a un lloc de feina; a més, et dóna accés a informació, ja que un 85% de les pàgines web estan escrites en aquest idioma. Aprendre anglès t’obrirà a noves cultures, i et permetrà viatjar per tot el món, encara que no et desplacis a un país anglòfon, gairebé sempre podràs comunicar-te usant l’anglès. Per si fos poc, és l’idioma més après, ja que s’ensenya com a segona llengua en molts sistemes educatius, encara que Espanya posseeix nivells molt baixos de coneixement dins de la UE. Per a molts, el col·legi és l’únic lloc on s’aprèn, però avui a ShBarcelona volem mostrar-te que ja és possible practicar anglès gratis a Barcelona.

Article relacionat: Escoles bressol bilingües a Barcelona

Intercanvi lingüístic a Barcelona

Imatge via Pixabay

La capacitat per parlar anglès es veurà reduïda mentre que l’habilitat per entendre’l no sigui bona, per tant, una de les millors formes per aprendre és escoltar-lo i parlar-lo. L’anglès acadèmic és avorrit i estudiar-lo pel teu compte, poc motivador, però a Barcelona ja és possible assimilar aquest idioma d’una manera agradable als Meetups d’intercanvi lingüístic, socialitzant i practicant amb gent de tot el món.

Tots els diumenges podeu triar entre dos plans: els que més o menys ja sou capaços de mantenir una conversa en anglès, podeu anar a practicar a l’English oasis cafè in Barcelona (carrer Sotstinent Navarro, 18), on fareu intercanvi amb una persona anglesa que també espera aprendre castellà o català. O, si vols practicar diferents llengües i conèixer cultures amb gent de tot el món, apunta’t a Language Exchange Group in Barcelona (tel. 627.323.831), també els diumenges. D’altra banda, The travel bar (Carrer Boqueria, 27) és un local popular on pots anar a prendre una cervesa i una tapa mentre practiques l’anglès amb els clients estrangers que vénen d’arreu del món, els quals també tenen moltes ganes d’aprendre aspectes sobre Barcelona.

Una altra forma molt fàcil i divertida per a practicar anglès gratis a Barcelona és el club gratuït English speaking club (tel. 607.113.737), format per gent internacional, que es reuneixen un cop a la setmana amb l’objectiu d’ajudar els membres a millorar el seu anglès mitjançant lliçons sobre diversos temes d’interès públic. Finalment, cada dimecres i divendres, Drinks and new friends-International friends, et conviden a practicar anglès i molts altres més idiomes (francès, italià, alemany…).

Xarxes socials per a quedades en anglès

Imatge via Pixabay

Amigos Barcelona és una web per conèixer gent a Barcelona, que ja compta amb més de 8.000 usuaris que organitzen plans i quedades, entre els quals, trobaràs activitats d’intercanvi d’idiomes. Hi ha moltes propostes, però si creus que cap s’adapta 100% al que busques, pots deixar el teu comentari i segur que aviat trobaràs gent com tu. Prova-ho!

Article relacionat: Llocs per a solters a Barcelona

Per altra banda, tots els catalano/castellano parlants que vulguin practicar l’speaking, estan convidats a participar en les activitats dirigides de Inglés activa. Fan reunions informals, esmorzars… acompanyats per un professor anglès nadiu, per a tots els nivells. Si vols rebre informació sobre totes les activitats programades, només has d’enviar un correu a info@inglesactiva.com.

Ja no has d’estudiar anglès amb un llibre ni anar-te’n a l’estranger, perquè amb tots aquests plans, ja tens l’oportunitat de parlar amb nadius sense sortir de la teva ciutat. A més, coneixeràs gent, aprendràs sobre altres cultures i guanyaràs fluïdesa.

 

Coneixes alguna altra forma per a practicar anglès gratis a Barcelona?

Practicar anglès gratis a Barcelona
5 (100%) 3 vote[s]

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Comentari

Deixar un comentari