blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Practicar anglès gratis a Barcelona

aprendre angles online gratis
Escrit per Estibaliz

Per mitjà de l’Imperi britànic i els EUA, l’anglès s’ha convertit en l’idioma universal i més parlat a tot el món, tant és així, que una de cada cinc persones el parla i és la llengua oficial a 45 països. Avui en dia, és pràcticament imprescindible per a accedir a un lloc de feina; a més, et dóna accés a informació, ja que un 85% de les pàgines web estan escrites en aquest idioma.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Aprendre anglès t’obrirà a noves cultures, i et permetrà viatjar per tot el món, encara que no et desplacis a un país anglòfon, gairebé sempre podràs comunicar-te usant l’anglès. Per si fos poc, és l’idioma més après, ja que s’ensenya com a segona llengua en molts sistemes educatius, encara que Espanya posseeix nivells molt baixos de coneixement dins de la UE.

Per a molts, el col·legi és l’únic lloc on s’aprèn, però avui a ShBarcelona volem mostrar-te que ja és possible practicar anglès gratis a Barcelona.

Article relacionat: Escoles bressol bilingües a Barcelona

Intercanvi lingüístic a Barcelona

La capacitat per parlar anglès es veurà reduïda mentre que l’habilitat per entendre’l no sigui bona, per tant, una de les millors formes per aprendre és escoltar-lo i parlar-lo. L’anglès acadèmic és avorrit i estudiar-lo pel teu compte, poc motivador, però a Barcelona ja és possible assimilar aquest idioma d’una manera agradable als Meetups d’intercanvi lingüístic, socialitzant i practicant amb gent de tot el món.

cursos angles barcelona

Imatge via Unsplash

Tots els diumenges podeu triar entre dos plans: els que més o menys ja sou capaços de mantenir una conversa en anglès, podeu anar a practicar a l’English oasis cafè in Barcelona (carrer Sotstinent Navarro, 18), on fareu intercanvi amb una persona anglesa que també espera aprendre castellà o català. O, si vols practicar diferents llengües i conèixer cultures amb gent de tot el món, apunta’t a Language Exchange Group in Barcelona (tel. 627.323.831), també els diumenges.

Busques un allojatment a Barcelona?

D’altra banda, The travel bar (Carrer Boqueria, 27), a Ciutat Vella, és un local popular on pots anar a prendre una cervesai una tapa mentre practiques l’anglès amb els clients estrangers que vénen d’arreu del món, els quals també tenen moltes ganes d’aprendre aspectes sobre Barcelona.

Article relacionat: Aprendre anglès de manera divertida a Barcelona

Una altra forma molt fàcil i divertida per a aprendre anglès gratis a Barcelona és el club gratuït English speaking club (tel. 607.113.737), format per gent internacional, que es reuneixen un cop a la setmana amb l’objectiu d’ajudar els membres a millorar el seu anglès mitjançant lliçons sobre diversos temes d’interès públic. Finalment, cada dimecres i divendres, Drinks and new friends-International friends, et conviden a practicar anglès i molts altres més idiomes (francès, italià, alemany…).

aprendre angles gratis

Imatge via Unsplash

Amigos Barcelona és una web per conèixer gent a Barcelona, que ja compta amb més de 8.000 usuaris que organitzen plans i quedades, entre els quals, trobaràs activitats d’intercanvi d’idiomes. Hi ha moltes propostes, però si creus que cap s’adapta 100% al que busques, pots deixar el teu comentari i segur que aviat trobaràs gent com tu. Prova-ho!

Vols canviar del pis? ShBarcelona t’ajudem!

Per altra banda, tots els catalano/castellano parlants que vulguin practicar l’speaking, estan convidats a participar en les activitats dirigides de Inglés activa. Fan reunions informals, esmorzars… acompanyats per un professor anglès nadiu, per a tots els nivells. Si vols rebre informació sobre totes les activitats programades, només has d’enviar un correu a info@inglesactiva.com.

Ja no has d’estudiar anglès amb un llibre ni anar-te’n a l’estranger, perquè amb tots aquests plans, ja tens l’oportunitat de parlar amb nadius sense sortir de la teva ciutat. A més, coneixeràs gent, aprendràs sobre altres cultures i guanyaràs fluïdesa.

 

Coneixes alguna altra forma per a practicar anglès gratis a Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

3 Comentaris

Deixar un comentari