blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

BARCELONA A TOT JAZZ

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Escoltar música en directe és una d’aquestes aficions a les quals Barcelona ofereix gran varietat d’oportunitats. Si a més, la música és de bona qualitat i l’ambient on ens la proposen acollidor, l’experiència és excel·lent. Però si del que parlem és de Jazz, la cosa ascendeix al nirvana.

L’ambient d’una sala de jazz en viu és sempre acollidor, per gran que sigui. Entre els amants del jazz circula un corrent de simpatia difícil d’apreciar en altres gèneres. Potser sia perquè el Jazz és una música íntima que permet explorar el Pisos de lloguer a Barcelonanostre interior mentre escoltem, i en estar entre persones que fan el mateix… ens sentim acotxats per les notes del saxo o el piano, però també pels que ens envolten. Pots comprovar-ho a:

Jazzman: Petit club obert en ple Eixample des del 77, dos ambients on poder gaudir de música en viu i xerrada intima sense ser molestat pels decibels. Bona carta de whiskys, ginebres i roms. De Dilluns a Dijous de 21 a 2:30 a Roger de Flor, 238 (metro Verdaguer o Sagrada Família).

Jazz Si Club: També ofereix flamenc i musica cubana. No és molt gran, és millor arribar aviat per tenir lloc. El trobaràs al carrer de Requesens, 2, al Barri del Raval (metro Sant Antoni).

Jamboree Club de Jazz: Parlem de tota una institució i segueix obert després de 64 anys, a un dels soterranis de la Plaça Reial. Nombroses publicacions nacionals i internacionals es van dedicar al llarg dels anys al Jamboree, a causa de la qualitat de la música en viu que ofereix i a la varietat d’estils que alberga. Tots els dilluns Jam Session. Al Barri Gòtic, Plaça Reial, 17 (metro Liceu).

Pisos de lloguer a Barcelona23 Robador: Molt íntim i amb espectacle de jazz i bossa nova, de dimarts a diumenge de 22 a 2:30. Convé informar-se del programa abans d’anar-hi perquè també ofereixen flamenc en viu. És al barri del Raval, al carrer d’en Robador, 23 (metro Liceu).

Barcelona Pipa Club: Encara que manté una mica de discretisme i cal tocar el timbre de la porta per ser acceptat, és sens dubte una aposta amb ganxo. Concert cada divendres i dissabte en aquest club de fumadors de pipa, també guarda espais per no fumadors. Copes, degustació gastronòmiques i sopars. És al Barri Gòtic, a la Plaça Reial, 3 (metro Liceu).

Harlem: Un dels mítics del barri gòtic. El local és molt petit, per la qual cosa convé arribar una mica abans que comenci el concert. Per a finals del propvinent febrer té programada una Jam Session. Està al carrer de la Comtessa de Sobradiel, 8 (metro Liceu).

Little Italy Jazz Restaurant: alternativa original, jazz en viu mentre sopes cuina mediterrània a partir de les 21 hores, els dimecres, dijous i diumenges. Carrer del Rec, 30, al Born (metro Jaume I).

És una petita selecció que sens dubte farà les delícies de qualsevol afeccionat. I si encara no ho ets, des de ShBarcelona t’animem a aprofitar l’oportunitat i submergir-te en aquest món.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari