blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

Barcelona amb 2 dies: que veure i que fer?

barcelona-en-2-dias-sagrada-familia
Escrit per ShBarcelona

Barcelona és una ciutat vibrant, plena d’història, cultura i entreteniment. Amb una barreja única d’arquitectura gòtica i modernista, platges increïbles i amb un toc cosmopolita, és el destí perfecte per un viatge de dos dies.

Si estàs explorant Barcelona en 2 dies, des de ShBarcelona hem volgut fer-te un resum, del millor de la ciutat en aquest curt període de temps. Et proposem la següent ruta pels llocs imprescindibles que no et pots perdre.

Que veure a Barcelona: Dia 1

Primer dia al matí

Comença el teu primer dia a Barcelona explorant el carrer més famós de la ciutat: La Rambla. El centre estarà ple de turistes, artistes del carrer i botigues, per la qual cosa et recomanem fer una primera para al Mercat de la Boqueria, un dels mercats més famosos d’Europa. Trobaràs una gran varietat de productes frescs i locals per assaborir, des de marisc fins a dolços, una autèntica delícia.

Des de la Rambla, dirigeix-te a la Catedral de Barcelona, una majestuosa església gòtica que data del segle XIV. Podràs visitar el claustre, les capelles i el tresor; i després podràs fer una volta pel barri Gòtic, el cor històric de la ciutat. Trobaràs una bona quantitat de botigues, restaurants i bars, així com edificis medievals, places i carrers estrets. No et perdis la Plaça Sant Jaume, on es troba l’Ajuntament i el Palau de Generalitat; i ja que hi ets, aprofita per dinar per la zona.

Article relacionat: Taxa Turística a Barcelona ¿QUÈ ÉS, A QUI i PER QUÈ?

Primer dia a la tarda

 Després del dinar, agafa l’L3 (parada Liceu) o l’L4 (parada Jaume I) del metro per arribar al famós Parc Güell, dissenyat pel reconegut arquitecte modernista Antoni Gaudí. Baixa a la parada de Vallcarca (L3) o Alfons X (L4) segons quina hagis agafat, i camina una mica fins al teu destí.

El parc és un oasi verd enmig de la ciutat, i compte amb una gran quantitat d’elements arquitectònics i escultures dissenyats per Gaudí. No et perdis la terrassa principal, que ofereix unes impressionants vistes de Barcelona, i llançat a fer algun free tour per descobrir altres racons. 

El Parc Güell de Barcelona

El Parc Güell

 

Després pots tornar a aproximar-te cap al centre per visitar la Sagrada Família, una de les obres mestres de Gaudí i un dels monuments més emblemàtics de la ciutat. La basílica, que es troba encara en construcció, és una espectacular obra d’art que combina arquitectura gòtica amb elements modernistes i naturals. No et perdis la visita des de dins, on podràs veure les vidrieres, la nau central i les diferents torres.

Per finalitzar el primer dia, ves directe a Passeig de Gràcia (pots escollir anar amb metro L2 o caminant), on podràs trobar algunes les botigues més luxoses de Barcelona i els edificis més emblemàtics del modernisme. Aquí és on trobaràs dues de les obres més famoses de Gaudí, la Casa Batlló i la Pedrera. Si vas bé de temps, aprofita per veure l’interior d’aquests edificis per veure els dissenys i la seva decoració.

Que veure a Barcelona; Dia 2

Segon dia al matí

Comença el teu segon dia visitant el barri del Born, un barri ple de vida i moda, on veuràs botigues roba, galeries d’art i restaurants gurmet. Aquí és on es troba la famosa església de Santa Maria del Mar, una fantàstica construcció gòtica del segle XIV que mereix una visita.

Aprofita el matí per passar per la platja de la Barceloneta, una de les més populars de la ciutat Condal. Així doncs, podràs gaudir del sol, el mar i les vistes de la ciutat. A més, la platja també ofereix un gran ventall de bars i restaurants per prendre alguna cosa o dinar.

Platja de la Barceloneta en Barcelona

Platja de la Barceloneta

Pot ser que sigui el moment ideal per perdre’s o gaudir de l’ambient multicultural del barri del Raval. Aquí hi trobaràs una gran quantitat de locals d’arreu del món. També pots visitar el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), un dels museus més importants de la ciutat i que compta amb una impressionant col·lecció d’art contemporani. 

Segon dia a la tarda

Si segueixes pel centre, pots agafar l’L3 des del Liceu fins a Plaça Espanya, per veure un dels espectacles de llums i aigua, que es duu a terme a la nit, i és una experiència única que no et pots perdre.

⚠️ INFORMACIÓ ACTUALIZADA:
Actualment la Font Màgica de Montjuïc està fora de servei com a mesura d’estalvi d’aigua a causa de la sequera.

Com a alternativa a la font, t’invitem anar al centre comercial d’Arenes de Barcelona, pujar per les escales mecàniques fins a l’última planta… I d’aquesta manera arribaràs al mirador 360° amb vista a una gran part de la ciutat. Gratis i perfecte per prendre’t un parell de fotos!

Per anar acabant, dirigeix-te al barri de Gràcia amb la mateixa L3 (fins a la parada de Lesseps), i així podràs descobrir aquest barri bohemi amb una gran varietat de restaurants i botigues més alternatives. Gràcia també és conegut per les seves places pintoresques, que són perfectes per relaxar-se i gaudir d’un ambient molt autèntic.

Mapa de Barcelona en 2 dies

Hem recollit tots els punts turístics anteriorment esmentats perquè tinguis una idea de la seva ubicació real:

Barcelona és una ciutat plena de vida i energia, amb una finestra de llocs per visitar molt gran. Si vens dos dies, segurament no en faràs prou per veure-ho tot, però amb aquesta guia podràs conèixer els llocs que considerem més rellevants i emblemàtics de Barcelona. De qualsevol forma, pots adaptar l’itinerari als teus propis interessos i preferències, i per sobre de tot, gaudir molt de la teva visita!

Sobre l'autor

ShBarcelona

Deixar un comentari