blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

BARCELONA I SABADELL, PRIMERS EN 4G

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Si et sembla que la teva connexió a Internet és lenta, o que baixar un vídeo és desesperant, estàs d’enhorabona, perquè aviat tant a Barcelona com a Sabadell podràs fer-ho a una velocitat fins ara increïble.

4G són les sigles utilitzades per referir-se a la quarta generació de tecnologies de telefonia mòbil. Aquesta tecnologia, basada completament en un protocol IP, pot ser utilitzada per mòdems sense fil, mòbils intel·ligents i altres dispositius. La principal diferència amb les generacions anteriors és la capacitat per proveir velocitats d’accés majors de 100 Mbit/s en moviment i 1 Gbit/s en repòs, amb una qualitat de servei d’alta seguretat que permet oferir arreu qualsevol servei amb el mínim cost possible. Els primers experiments amb 4G es van fer al Japó, aconseguint 100 Mbit/s en un vehicle a 200 km/h.firasabadell

Així doncs, podrem connectar-nos amb telèfons d’alta gamma amb velocitats que oscil·laran, al començament, entre els 50 i els 150 Mbps, malgrat que les companyies telefòniques augmentaran el preu de les quotes de connexió. Però això no serà disponible a tot el territori espanyol al mateix moment.

Sabadell disposarà de tecnologia 4G a tota la ciutat a principis de 2014, entre gener i febrer concretament. Serà una de les primeres ciutats catalanes a tenir 4G en el 100% del seu territori, i ho farà al mateix temps que Barcelona. Allí ja hi havia 4G a la zona de Fira Barcelona, i ara es comença a cobrir la resta, però arribarà alhora tant a Barcelona com a Sabadell. A Fira Sabadell i dins la Jornada TicBiz, l’alcalde de la ciutat Joan Carles Sánchez ha assenyalat que a finals de 2013 la meitat de les llars ja tindran accés a la fibra òptica si així ho desitgen.
Si estar a l’última en tecnologia és important per tu i vols instalar-te a Sabadell, a ShBarcelona t’hi oferim tant lloguers de llarga estada com lloguers de temporada.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari