blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els barris de Barcelona

VIDEO: Què veure a la Barceloneta

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mariona

Barri de pescadors, barri de mariners…directament cap al mar, La Barceloneta és un d’aquells barris on perdre’t. És un barri humil que s’ha adaptat a la seva transformació al cap dels anys. Des de ShBarcelona et traslladem a la Barceloneta per a què descobreixis què veure en aquest barri de Barcelona.

Turisme a la Barceloneta

Pisos de lloguer a BarcelonaLes platges són la raó de ser del barri. Són les més grans i transitades al estar tan a prop del centre i a dos passos de metros, bars, restaurants… La platja que porta el mateix nom del barri està sempre transitada per molts turistes. Compta amb instal·lacions de nivell i serveis que satisfan a tots els ciutadans i els que arriben de fora. Als carrers interiors de la Barceloneta podem visitar els seus entorns, les cases, els balcons, els bars vells per fer l’aperitiu i sobre tot els restaurants carregats de màgia i elegància. Doncs en aquest indret s’hi troben alguns dels restaurants més coneguts de la ciutat. Destaquen pels seus menús mediterranis, peix de la costa, paelles i plats catalans. El contacte amb el mar és latent. Per això, una altre de les coses que podem veure a la Barceloneta és l’escullera, un dels llocs més populars per poder descansar al costat del mar. En aquesta bocana, s’hi troba el famós hotel Vela o W, que va despertar algunes crítiques entre els veïns a l’ocupar un tros de mar. La veritat és que és espectacular i els que hem pogut veure’l des del seu interior, és com si et trobessis en un gran vaixell mentre navegues.

Què fer a la Barceloneta?

Pisos de lloguer a BarcelonaPerò el barri és molt més. Doncs aporta la història de la ciutat des de diferents punts de vista. Per un costat, acull el Museu d’Història de Catalunya, en un gran edifici. A la vegada, hi ha una zona corresponent a la llotja de pescadors que requereix una remodelació per dotar-la de restaurants i bars molt més nous. Està al final del famós passeig Joan de Borbó, ple de restaurants on els turistes fan parada abans o després de banyar-se a la platja. Des del passeig poden veure’s gran diversitat de vaixells i iots en la zona que va al Moll de la Fusta. La torre del telefèric és també important i pot ser visitable al tenir un restaurant que ofereix importants vistes de tota la ciutat.

Com veiem, la Barceloneta és un barri clau que desperta passions i que no passa mai desapercebut a l’hora de visitar la ciutat.

Sobre l'autor

Mariona

Mariona és una jove redactora que viu a Barcelona.

Deixar un comentari