blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Bars originals de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Elia

Barcelona és una ciutat plena de curiositats i d’espais que val la pena conèixer. Hi ha botigues artesanes, espais culturals molt especials i també restaurants temàtics perfectes per endinsar-te a un altre món mentre gaudeixes d’un sopar. Però, a més a més, a la nostra ciutat també hi ha una gran varietat de bars originals que val la pena conèixer i que t’ofereixen una experiència que va més enllà de beure cervesa o picar alguna cosa de menjar. Són espais decorats de forma diferent i molt sorprenent que no has de deixar de visitar encara que sigui un cop a la vida. Acompanya a ShBarcelona en aquest recorregut pels bars originals de Barcelona que et deixaran amb la boca oberta.

Article relacionat: De terrasses per Barcelona

Bars diferents i sorprenents de Barcelona

 

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: Oh-Barcelona.com via VisualHunt

O’Barquiño és un dels bars que més han treballat per aconseguir el títol de “bar més freak de la ciutat” i, actualment, és tota una institució al Raval (Carrer del Príncep de Viana, 1). En aquest local tant podràs gaudir d’un bon menú com prendre un bon vi. A més, a més, aquí trobaras actuacions musicals i humorístiques els dissabtes a la nit i que són conegudes a tota la ciutat i no precisament per la seva gran qualitat, sinó per com aconsegueixen aixecar dels seus seients a tots els assistents. El Bosc de les Fades és un altre dels locals pel qual val la pena que facis un volt pel centre de Barcelona és El Bosc de les Fades, un altre clàssic dins els bars originals de la ciutat; això sí, el principal inconvenient és que sol estar bastant ple degut a la gran afluència de turistes. Però és un espai on trobaras boscos encantats, encanteris i personatges màgics que formen part d’una treballada decoració perfecte per contemplar mentre proves un dels seus famosos còctels. Un lloc màgic al bell cor de la capital catalana.

Article relacionat: Els millors gintònics de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: chalo84 via VisualHunt

Si ets una de les persones que es van enganxar a la sèrie de TV “Lost”, gaudiràs com un nen si t’apropes al bar Bharma (Carrer de Pere IV), un local on es fa un homenatge en tots els sentits ja que et semblarà endinsar-te a les entranyes d’aquella illa misteriosa on passaven fets inexplicables. Des de la seva entrada fins al seu bany, tot fa referència a aquesta sèrie, de la qual s’emeten constantment capítols a televisió del local. Al seu interior hi podràs menjar com prendre una copa o una de les seves begudes especials. Finalment, un altre bars originals de Barcelona és el Sor Rita (Carrer Mercé, 27) que compta amb una decoració que compleix mil·limètricament tots els preceptes de l’estil kistch. Entre perruques, tapissos de lleopard i diversos miralls que recorden a les pel·lícules dels 80 de Pedro Almodóvar, podràs prendre una copa i, amb una mica de sort, participar en alguna de les seves activitats com la seva “kutreoke” dels dimecres, un karaoke d’allò més divertit.

Ens recomanes cap altre bar original de Barcelona?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Deixar un comentari