blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Festes tradicionals

BIOCULTURA A BARCELONA

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Del 8 a l’11 de maig se celebra al Palau Sant Jordi la Fira de Productes Ecològics i Consum Responsable Biocultura Barcelona 2014.

Es tracta de la fira més important de tot l’estat espanyol, i una de les més rellevants del sud d’Europa i del mediterrani. L’edició que es presenta enguany, acull més de 700 expositors, i s’esperen prop de 70.000 visitants al recinte.

kiwiHi podrem trobar més de 16.000 referències de productes d’alimentació ecològica, a banda de productes per a la higiene i la cosmètica amb
ingredients certificats, un apartat de tèxtil orgànic, eco-materials, decoració i mobles per a l’habitatge, energies renovables, medicines complementàries i teràpies, estalvi i reciclatge, ecologia, medi ambient, turisme rural i cases de repòs, joguines, artesanies, música, llibres i revistes.

Per als professionals del “bio” i aquells altres que veuen en aquest univers “eco” una sortida, suposa una oportunitat d’entaular una relació professional directa entre distribuïdors i operadors, i de crear les oportunitats necessàries per realitzar les seves transaccions comercials d’una forma senzilla. Per la seva banda, les empreses disposen d’un aparador sensacional per oferir els seus productes i atendre als clients. Empresaris, botiguers, prescriptors, importadors, exportadors, cuiners i professionals de moltes altres arts, acudeixen a Biocultura com el lloc on trobaran, segur, respostes i propostes.

Per al ciutadà, aquest esdeveniment representa l’aparador i l’impuls cap al consum de productes ecològics. A la fira, el consumidor troba una variadíssima oferta de productes i noves propostes, i sobretot la informació per exercir una elecció responsable en els seus hàbits de consum.

Espanya està al capdavant de la producció ecològica europea, no obstant això, som a la cua en consum intern, molt per sota d’Alemanya, Dinamarca, França o Regne Unit. Aquesta és una de les raons per les quals aquesta fira és la millor manera de promocionar directament les virtuts dels aliments ecològics entre l’opinió pública.

biocultura 1

Però aquesta trobada és molt més que una fira: ofereix més de 200 activitats paral·leles a la comercial. Informació lliure i independent dona les claus per, amb les nostres opcions de consum i els nostres hàbits diaris, optar per una vida més d’acord amb les necessitats que tenim com a éssers vius. Alhora els mateixos productors informen el ciutadà com es produeixen els aliments que venen, i amb quines tècniques respectuoses s’elaboren.

Coincidint amb ella, se celebrarà la 8a edició de MamaTerra, amb gran nombre d’activitats pels més petits: tallers de cuina, hort biològic, taller de reciclatge i energies renovables, música, teatre, marionetes… l’educació dels qui ara estan creixent, té molta importància en el futur: el planeta en depèn.

Des de ShBarcelona et desitgem que gaudeixis d’aquest esdeveniment, i esperem que t’ajudi a assolir un més alt nivell en el teu camí a la vida sana.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari