blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

Born centre cultural, líder en visites

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

El recinte del Born Centre Cultural ha estat durant el 2014 el museu més visitat de la ciutat, amb 1.894.400 visitants, desbancant al Museu del Barcelona FC, que fins ara obtenia aquest lideratge amb una mitjana de 1.5 milions de visites anuals. Des de ShBarcelona et recomanem la visita a aquest centre cultural tan popular.

Pisos de lloguer a BarcelonaEn 2002 es van realitzar unes excavacions en el que fou el recinte de l’antic mercat, i a les obres van aparèixer uns jaciments arqueològics amb els vestigis de la Barcelona de 1714. Aquest fet va fer que el que, en principi, anava a ser una gran biblioteca, canviés el seu rumb i es convertís en el que avui és aquest espai cultural. Inaugurat l’11 de setembre de 2013, amb solament un any de vida, s’ha convertit en líder de la xarxa de museus de la ciutat. L’accés al recinte és gratuït, però no així a les exposicions ni al jaciment arqueològic. De tota manera, el preu per visitar aquests espais és de 6 euros, enfront dels 23 que costa l’accés al recinte del museu del Barça, la qual cosa amb la conjuntura econòmica actual pot ser un factor important en el canvi de tendència. Encara falta per conèixer les dades de visita del Temple de la Sagrada Família, que cada any compta amb més de tres milions, encapçalant tots els resultats.

Per la seva banda, el Parc Güell tanca el seu primer any de visites de pagament amb un descens de més de 6 milions de visites, passant dels 9 milions en 2013 a 2,3 milions en 2014.

Espai Gastronòmic MoritzAl Born li segueixen el Museu d’Història de Barcelona amb 980.327 visites, el Museu Picasso, amb 319.814, el Castell de Montjuïc amb 588.800, i el Museu de Ciències Naturals amb 209.843. També s’ha incorporat amb força el Museu de Disseny de Barcelona, que un mes després de la seva inauguració ja ha rebut 53.542 visites. Si et decideixes per fer-li tu també una visita, els horaris són, de dimarts a diumenge, de 10:00 a 20:00 hores. Es pot accedir a visitar les exposicions fins mitja hora abans del tancament. Com ja hem dit, l’accés al recinte és gratuït.

Dins de les instal·lacions, trobaràs l’Espai Gastronòmic Moritz, obert de dimarts a diumenge entre les 20:00 i les 24:00 hores ( la porta de la Plaça comercial roman oberta solament per permetre el seu accés) i la tenda-llibreria Bestiari, que manté el mateix horari que el Centre.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari