blog shbarcelona   blog shbarcelona français   blog shbarcelona castellano   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Botigues de jocs de taula a Barcelona

Escrit per Estibaliz

Els jocs de taula són un hobby que mai passen de moda. Alguna vegada a la nostra vida tots hem jugat als jocs més tradicionals, ja siguin cartes, fitxes, daus o rols. Aquests jocs són també una bona manera de compartir temps amb la parella, amics i familiars, però també permeten conèixer persones amb aficions comuns, ja que proposen reptes estratègics, tàctics, i desafiaments intel·lectuals. Si busques diversió i vols saber on trobar botigues de jocs de taula a Barcelona, des de ShBarcelona t’ho expliquem tot al detall.

Article relacionat: Botigues de còmics a Barcelona

Gigamesh

Imatge via Pixabay

La botiga Gigamesh va ser de les primeres en portar el “frikisme” a la capital catalana, amb còmics, jocs de rol i molts llibres (entre altres coses) i és molt reconeguda per haver traduït les novel·les “Game of Thrones” i portar-les a Espanya. Amb el temps, han pogut moure tots els jocs a una segona botiga, molt a prop de l’original, al Passeig Sant Joan 2, al costat del metro Arc de Triomf, una zona que concentra moltes botigues de temàtica “friki”.

Kaburi Rol & Games

Aquesta és una de les botigues de jocs de taula a Barcelona més grans, amb una àmplia selecció de jocs de taula, rol, marxandatge o cartes de totes les temàtiques i per a totes les edats, fins i tot novetats estrangeres que encara no s’han traduït ni al castellà, ni al català. També tenen jocs didàctics, d’aprenentatge i de motricitat fina pels més petits de la casa.

A més, a Kaburi Rol & Games hi trobaràs una cafeteria en la qual hi podràs provar els articles abans de comprar-los. No fa molt que aquest negoci ha inaugurat la seva nova botiga online, on trobaràs preus assequibles. La botiga física, també es troba al Passeig Sant Joan, com l’anterior, en el número 11.

Jugar x jugar

Imatge via Pixabay

Jugar x Jugar va néixer de la passió de dos amics que portaven més de vint anys compartint la seva afició pels jocs de taula. És una botiga de barri petita i acollidora, però que no sigui tan gran com les ja mencionades és part del seu encant, perquè els seus dependents entusiastes ofereixen un tracte molt personalitzat i fan tot tipus de recomanacions als clients que s’hi apropen.

Tenen jocs de taula per a totes les edats, fins i tot pels petits de la casa, per a que aprenguin al mateix temps que es diverteixen. Tots els dijous organitzen sessions nocturnes de jocs, les anomenades “Thursday Night Fever”, per inscripció prèvia i d’assistència limitada. No t’ho perdis! Els trobaràs a l’Avinguda de Gaudí 39.

Article relacionat: We Pudding, un espai molt singular.

Games Workshop

Empresa multinacional britànica especialitzada en major mesura als jocs en miniatura, com els basats en l’univers Warhammer i “El Señor de los Anillos”. Tot i que els seus productes es venen a moltes botigues, aquests establiments ofereixen gran quantitat d’articles descatalogats que només els trobaràs a les seves botigues de jocs de taula a Barcelona al carrer Roger de Llúria 53, Déu i Mata 96 i Castillejos 333.

Central de Jocs

Imatge via Pixabay

Central de Jocs és una de les botigues més antigues (des de 1989). És petitona en comparació amb les demés i conserva els aires de botiga vella, tot i que té tot el que necessita una botiga moderna. Aquí també hi podràs trobar alguna novetat poc habitual i, a més, tenen sala de jocs gratuïta! Es troba ubicada al carrer de Numància 112.

Podries recomanar-nos altres botigues de jocs de taula a Barcelona?

Botigues de jocs de taula a Barcelona
5 (100%) 3 votes

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari