blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Botigues d’animals a Barcelona

Gatet descansant a casa
Escrit per Estibaliz

Tots els que gaudim de la companyía d’ una mascota sabem el que ens aporta a les nostres vides, i com d’ important es poden arribar a convertir en el nostre entorn, arribant fins i tot a esser considerat com a un membre més de la familia, i per això és important cuidarlo de la millor manera possible.

Si tens mascota, t’agradà conèixer algunes de les botigues d’animals a Barcelona més conegudes. En aquest article de ShBarcelona descobriràs tot el que necessites saber.

Article relacionat: Adopta a Gràcia.

Botigues d’ articles per animals domèstics a Barcelona

Mister Guau

Gosset dorm als braços d'una persona

Imatge via Pixabay

Mister Guau segurament és la botiga de productes per a gossos més coneguda de tota Barcelona. Però també venen productes per a gats, peixos, ocells, rèptils i rosegadors.

Tot això, pots comprar-ho a les botigues físiques, de les quals n’hi ha diverses a Barcelona, però també a altres ciutats properes com Sabadell, Granollers o Castelldefels, i també a la botiga online. A més, venen animals i tenen servei de veterinari.

Animals & CIA

Una botiga d’animals de Barcelona molt coneguda és la d’Animals & Cia, al Passeig de Fabra i Puig, 73, a Sant Andreu,  que disposa de diversos productes per a diferents tipus d’animals. Una de les botigues més complertes on segur que hi trobes tot el que necessites per al teu millor amic animal.

BCN Animals

Molt a prop d’aquesta última trobem la botiga d’ animals Bcn Animals, al carrer Garcilaso, 34, a La Sagrera. Es tracta d’ un local on venen cadells, tenen alimentació i tot tipus d’accessoris per a les mascotes, veterinari, perruqueria canina i felina, així com també residència per a gossos i gats. També disposen d’un servei d’ensinistrament.

Article relacionat: A la Rambla ja no es venen animals vius.

Món Animal

Preciós gosset de pèl blanc

Imatge via Pixabay

Acabem les nostres recomanacions de botigues d’animals a Barcelona amb Món Animal, a la Rambla Badal, 53, també ubicada al barri de Sants.

Aquesta està especialitzada en productes per a animals, en concret, de gossos, gats, amfibis, artròpodes, llangardaixos, serps i tortugues. Venen tot tipus d’accessoris, tant en la seva botiga física, com a la botiga online.

Adopció de gossos i gats a Barcelona

Hi ha moltíssimes altres botigues en els diferents barris de Barcelona on venen productes per a les mascotes i per als animals domèstics.

No obstant això, si el que vols és adquirir un animal i, en particular, un gos o un gat, també pots adoptar-los en protectores d’animals.

Alguns dels centres d’acollida i associacions més conegudes a Barcelona són el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) o la Lliga per a la protecció d’animals i plantes de Barcelona.

 Coneixes altres botigues d’animals a Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Comentari

Deixar un comentari