blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Allotjar-se a Barcelona

Càmpings propers a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Anar de càmping és una manera diferent de viatjar, visitar diferents llocs i gaudir de les vacances, ideal per a les persones les quals els hi agrada molt estar en contacte amb la natura. Moltes persones que trien aquesta manera de desconnectar són absolutament fidels a ella, sobretot famílies amb nens. Els càmpings són recintes tancats amb diversos serveis i en els quals la gent pot acampar, ja sigui amb tenda de campanya, amb caravana o amb autocaravana. En aquest article de ShBarcelona us volem descobrir les millors opcions sobre els càmpings propers a la capital catalana.

Article relacionat: Hotels per a gaudir d’una escapada a la Cerdanya

Viu l’experiència d’acampar prop de la Ciutat Comtal

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Si bé és cert que no sol ser la manera de gaudir d’uns dies de festa més cara, tampoc es tracta, en contra del que molts pensen, d’una manera excessivament econòmica. El preu d’un càmping dependrà de diversos factors, com les estrelles de les quals disposi el mateix. Les estrelles d’un càmping, igual que les d’un hotel, indiquen la quantitat i qualitat dels serveis que proporciona el recinte. Entre ells es valoren la qualitat de les parcel·les (espais en què es pot acampar i que tenen unes dimensions determinades), les connexions d’aigua i llum d’aquestes, l’ombra que tenen, els serveis de seguretat i neteja del càmping, els supermercats, les piscines, els restaurants i cafeteries, els serveis d’animació infantil, les zones de jocs i pistes esportives, la proximitat a platges o parcs naturals, la garanties de relaxació i limitació de sorolls o altres serveis alternatius de dinamització social, organització de festes o d’activitats culturals o esportives. El càmping és una de les opcions més escollides per les famílies amb nens, ja que aquests poden córrer pel recinte amb seguretat i establir relacions amb altres nens d’edats similars. Si t’agrada molt la natura, el càmping és una opció ideal per gaudir-la sense complexos, tenint en compte que avui dia hi ha moltes alternatives comodíssimes que et permeten passar uns dies de relaxament, més enllà del matalàs inflable o l’estoreta que no ens proporciona una gran comoditat.

Article relacionat: Plans per a desprès de les vacances

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Si t’agrada viatjar amb total llibertat, una autocaravana és l’ideal. És cara, més que molts cotxes, però pot ser una excel·lent inversió si t’encanta aquest tipus de turisme. També permet acampar a llocs diversos, no cal que sigui a un càmping. D’altra banda, si vas a un càmping però necessites comoditat, pots escollir un bungalou amb tots els serveis inclosos. El primer càmping que us recomanem és el càmping Estrella de Mar, situat a la població costanera de Castelldefels, a 15 quilòmetres de Barcelona. Allà trobaràs bungalous, piscina, bar restaurant, wifi, platja, supermercat i unes instal·lacions de qualitat. Un altre càmping proper a Barcelona és el Càmping Masnou, un càmping molt ben comunicat amb la Ciutat Comtal, amb parcel·les amb molta ombra, piscina, bar, restaurant i supermercat. La parada de tren, a només 200 metres, et permet estar a Barcelona en 15 minuts. Finalment, et recomanem el Càmping Sitges, un càmping que disposa de tots els serveis com ara wifi, un supermercat, un bar restaurant i bungalous. A més, es troba al costat de la localitat de Sitges, un altre municipi costaner molt propera a Barcelona i amb una oferta d’oci i gastronomia excel·lent.

Has acampat a alguns d’aquests càmpings propers a la Ciutat Comtal?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari