blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

CATALUNYA EN MINIATURA

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Catalunya en Miniatura és el més gran dels 14 parcs de reproduccions en miniatura d’edificis i monuments que existeixen a Europa.

Està situat a Torrelles de Llobregat, només a 17 quilòmetres de Barcelona. Compta amb 60.000 metres quadrats de superfície, repartits entre l’exposició de maquetes, un parc forestal lúdic, zona verda, salons per a esdeveniments i serveis auxiliars. Fou creat el 1983 per una empresa familiar, i actualment és propietat de l’ONG internacional Dianova.

A vista d’ocell, el visitant del parc gaudirà de més de 150 miniatures d’edificis de Catalunya i Mallorca. També trobarà obres de Gaudí localitzades a Lleó, Astorga i Comillas. Les maquetes de Barcelona es fan a escala 1:25, i la resta a 1:33. Les peces amb més hores de treball en la seva confecció són: la Sagrada Família (13.000), la Muntanya de Montserrat (5.000), l’estadi del Camp Nou (4.000), el Monestir de Poblet (2.000), la Catedral de Lleida (1.000), i la Torre Galatea (500).

El circuit de maquetes segueix un ordre geogràfic, amb punts interactius amb explicacions d’aspectes culturals. Perquè sigui més agradable per als visitants, està inscrit en 5.000 metres quadrats de gespa, i adornat per 4.500 plantes, 450 arbres, 600 bonsais, 35 palmeres i més de 3.000 plantes de flors de temporada. A més està jalonat de salts d’aigua, fonts i llacs adornats amb rocalles. Un tren “jardinera” fa un recorregut pel perímetre del recinte de les maquetes, per a major comoditat dels visitants.

Perquè els més petits no s’avorreixin de veure monuments, disposa del Bosc Animat, un parc forestal aeri. Aquí, a més de divertir-se i fer exercici, aprenen a relacionar-se amb el bosc. Compta amb quatre circuits ben diferenciats per edats i dificultat: des dels 3 anys i segons la seva altura poden escollir entre els circuits Gnoms, Fades, Elfs i Trolls. Aquests recorreguts combinen rocòdroms, escales, elements per grimpar, ponts de tota mena, cables, maromes i tirolines. També hi trobarem lianes, troncs, xarxes, estreps i trapezis, i els més agosarats podran provar-ho tot.

Així mateix disposa de molts altres serveis perquè passar un dia al parc sigui una experiència inoblidable: zona de pícnic, bar, restaurant, amfiteatre, parc infantil, tenda de records. Per descomptat. Compta amb accés per a persones amb mobilitat reduïda, i una àmplia zona de pàrquing. Consulta la seva web per veure tarifes i horaris.

Sens dubte, si has fet un lloguer per dies o un lloguer de temporada i la teva estada és limitada, aquesta atracció es converteix en una extraordinària manera de conèixer els millors monuments i edificis de tota Catalunya en una sola visita. Des de ShBarcelona t’animem al fet que coneguis el més significatiu de la nostra arquitectura d’una manera diferent.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari