blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Classes de costura a Barcelona

Articles necessàris per a practicar costura
Escrit per Carla

El món de la costura es manté al peu del canó i cada cop hi ha més jovent decidit a recuperar la tradició de fer-se la seva pròpia roba. Creativitat, passió i  la filosofia de “fer-ho tu mateix” han contribuït a mantenir aquest esperit per l’artesania i la recuperació de la moda vintage.

¿Ja gaudeixes d’un pis de lloguer a Barcelona i vols iniciar-te en el món de la costura o convertir-te en tot un especialista? Aleshores, pren nota del següent article.

A ShBarcelona et presentem les classes de costura a Barcelona més accessibles per a que puguis aprendre a cosir ràpidament.

Article relacionat: Guia de la moda vintage

Aprendre a cosir a Barcelona

Màquina de cosir en plena feina

Imatge via Pixabay

Els tallers de costura cada cop són més demandats a Barcelona, per això et presentem les propostes més accessibles per aprendre a cosir i endinsar-te al món de la costura de la mà dels millors professionals i experts.

 Costuretas és un Club Social que neix a Barcelona amb ganes d’oferir un espai dedicat a la costura on la creativitat i la inspiració són les principals protagonistes.

Ubicat al vell mig del barri de Gràcia, aquest local t’ofereix tallers de costura accessibles a tothom i fets a mida. Els amants de la costura i el craft podran dur a terme els seus propis projectes de costura fets a mà amb el suport d’experts i professionals.

Si vols aprendre a cosir, perfeccionar les teves tècniques i fer de la costura un hobby social, Costuretas és el teu taller.

Lola Botona és ja tot un referent de costura i merceria. Aquesta xarxa de franquícies repartides per tot el país, no només et presenta productes, materials i complements de qualitat, sinó que també t’ofereix tallers de costura i monogràfics amb els que podràs aprendre a cosir o millorar la teva tècnica.

Patchwork, mitja, ganxet o costura son les classes més demandades. No t’ho pensis, a Lola Botona trobaràs els millors tallers de costura.

Al Poble-sec hi trobaràs un petit taller dedicat a la confecció i arranjaments de roba. Però encara hi ha més. Si pretens apendre a cosir, aquí hi trobaràs tallers de costura personalitzats. Això sí, les places són poques i volen! Si et trobes per la zona i t’interessa realitzar classes de costura, a Mon Costura ho podràs fer!

Article relacionat: La moda de Barcelona

Diferents tipus de fils i colors a una botiga de costura

Imatge via Pixabay

Si t’agrada la moda, vols aprendre a cosir i t’interessa iniciar-te en aquest apassionant món, l’Acadèmia de Disseny de Laura Benecci és la millor opció per contactar per primer cop amb les teles, teixits, fils i màquines de cosir.

Aquí s’imparteixen tallers i cursos de costura i patronatge. Si vols dissenyar els teus propis models de roba, aprendre a cosir i fer-ho a un preu assequible i en un horari accessible, aquesta acadèmia és la millor opció.

La trobaràs a Rambla Catalunya. Per últim, al barri del Raval, a ple centre de Barcelona, va néixer ja fa uns anys un espai per crear i cercar la teva felicitat. Parlem de l’Atelier del Raval, tot un referent del món de la costura.

Si vols aprendre a cosir, estàs de sort, perquè tot i que al 2011 van haver de tancar després de múltiples esforços, la seva mestressa encara hi continua impartint tallers de costura. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb ella a través del seu blog: L’Atelier del Raval.

Ens recomanes algún taller de costura a Barcelona més?

Sobre l'autor

Carla

Carla és un gestora de comunitat i escriptora que viu a Barcelona.

Deixar un comentari