blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Vendre un pis a Barcelona

Com vendre el teu immoble a Barcelona

Casa decorada en un estil modern i exclusiu
Escrit per Xavi Maldonado

La venda d’un immoble a Barcelona és sempre una tasca complexa, però si estem ben assessorats i coneixem el mercat immobiliari pot resultar-nos més senzill.

Per vendre un immoble hi ha una sèrie de bones pràctiques que facilitaran aquesta transacció, fent que aquesta sigui més senzilla i ràpida.

Avui, en aquest article de ShBarcelona, us detallarem a continuació una sèrie de consells útils per a vendre el vostre pis de manera òptima a la capital catalana.

Article relacionat: Llogar o comprar a Barcelona?

Com vendre el teu pis de la millor manera

Apartament espaiós i modern a una ciutat

Imatge via Pixabay

Vendre un pis a Barcelona suposa un procés burocràtic llarg, en el qual es barregen la comercialització, la negociació, i molts altres tràmits.

És recomanable delegar aquestes gestions als experts en la matèria, com tasques com la valoració de l’habitatge, la redacció dels contractes, els possibles treballs de notaria o fins i tot la realització d’obres si fossin necessàries.

La venda d’un immoble esdevé un procés que implica un seguiment i assessorament exhaustiu a cadascuna de les seves fases, de manera que conèixer els passos a seguir i tenir un coneixement del mercat immobiliari és un gran avantatge.

Saber entendre les necessitats d’un nou inquilí, les inquietuds d’un futur comprador i aproximar-se al preu de venda ideal per a cada immoble, és indispensable per a un procés ràpid i efectiu.

Molts prefereixen deixar aquesta paperassa en mans expertes, a causa de la gran quantitat de temps, esforç i coneixement que aquests requereixen. Segons els experts immobiliaris, cal un assessorament de principi a fi durant tot el procés per a una venda òptima.

L’assessorament que ofereixen alguns serveis immobiliaris són completament personalitzats i ideals per a les persones que no dominen el procés de compravenda o no tenen temps ni ganes d’encarregar elles soles de la venda de l’immoble.

Article relacionat: Reforma el teu pis per llogar-lo al millor preu

Cuina moderna oberta a l'espai

Imatge via Pixabay

Una de les tècniques més utilitzades actualment per a la venda d’un immoble és el Home Staging. Es tracta de fer una posada a punt de l’immoble amb l’objectiu de poder vendre’l de manera més ràpida i a un millor preu.

Si bé és cert que has d’invertir una mica de temps i diners en aquesta tècnica, sens dubte els beneficis d’aplicar-la en la teva llar resultarà en un procés molt més rendible.

Aquesta tècnica té el seu origen als Estats Units, on s’aplica als immobles en venda des dels anys 70. Actualment s’està estenent molt a Espanya i sobretot a Barcelona, ​​aconseguint vendre els pisos a major velocitat i a un preu més elevat.

El primer que hem de tenir en compte és que un pis en venda és com qualsevol altre producte que es desitgi vendre, si el presentes brut i vell serà molt més complicat que aconsegueixis la teva comesa.

El futur inquilí no podrà imaginar-se al pis com la seva nova llar, ja que pensarà en el temps, diners i esforços que haurà d’invertir perquè s’assembli al pis ideal que té present al seu cap.

Bàsicament en això consisteix el Home Staging, a presentar un pis agradable a la vista on les persones siguin capaces de visualitzar la seva vida en ell sense necessitat de fer molts esforços.

Pel que la casa ha de presentar-se neta, nova i acollidora. Un altre factor important a tenir en compte és que l’habitatge de segona mà és la més demandada enfront de les promocions d’obra nova. En l’actualitat, especialment a Barcelona, ​​l’oferta continua sent insuficient per cobrir la demanda i per aquest motiu els preus segueixen en una tendència alcista.

Si vols vendre el teu pis, no dubtis en posar en pràctica aquests consells per a agilitzar el procés de venda!

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari