blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els consells dels nostres equips

On comprar extensions a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

És una realitat que moltes dones ens preocupem per cuidar la nostra imatge al màxim, especialment el cabell, al qual li dediquem força temps i diners; i és que una cabellera bonica i cuidada (entre moltes altres coses), proporciona confort i seguretat. Els problemes comencen quan no estem contentes amb el cabell que tenim: algunes dones tenen zones amb poc, a altres els creix molt a poc a poc, altres pateixen caiguda… Totes aquestes qüestions poden arribar a ser un factor molt influent en l’autoestima.

Les extensions, molt demandades entre la població jove, són una excel·lent solució per guanyar volum i llargada, però és recomanable fer-ho en centres professionals per tal d’assegurar-se sobre quin mètode és el millor per a cada tipus de cabell. En aquest article de ShBarcelona, et suggerim tres llocs on comprar extensions a Barcelona.

Botigues d’extensions a Barcelona

on comprar extensions a BarcelonaVal la pena fer una excursió fins al centre de Manresa per a conèixer un dels principals distribuïdors d’extensions, perruques, pròtesis capil·lars i postissos d’Espanya: La Central del Cabell. Compten amb un enorme catàleg de productes per posar remei a tots els complexos que pateixen tant homes com dones de qualsevol edat que no es senten a gust amb el seu cabell. Durant un reportatge que TV3 va fer al local, una de les seves clientes comenta que “al igual que ens posem un queixal o una dent, doncs això també hauria de ser igual”.

Els seus productes estan confeccionats amb pèl natural o sintètic i els acabats són extraordinaris, ja que simulen la pell amb una àmplia varietat de tons de cabell (amb o sense metxes). És un lloc fantàstic on trobaràs tot el que necessitis i més (perruques, solucions per a la falta de volum, pròtesis capil·lars, celles postisses…), fins i tot articles fets a mida perquè llueixis un look preciós. A més, és possible comprar a la seva botiga online, on trobaràs tots els seus productes classificats per categories.

on comprar extensions a BarcelonaUn altre lloc on comprar extensions a Barcelona és Vanitas Espai, un lloc de disseny, molt modern i acollidor, on sempre tenen les últimes tendències. Has de saber que aquestes extensions són de molt bona qualitat i que amb elles s’aconsegueix un aspecte molt natural. Per fer-les, fan servir cabell “verge”, és a dir, 100% natural, que no ha estat sotmès mai a cap tractament.

Aquí segur que podràs trobar les extensions idònies i que s’adaptin perfectament al teu cabell, ja que compten amb una gran varietat de tons, estils (pèl llis, ondulat o arrissat) i llargades. Un altre aspecte positiu, és que tenen una durada garantida de mínim quatre mesos, et faran entrega d’un kit amb els productes que necessitaràs i els manteniments a la sala estan inclosos. Tots sabem que hi ha moltes controvèrsies sobre les extensions, ja que són molts els que opinen que no són bones per al nostre cabell natural, però aquestes en concret, no l’espatllen, perquè el seu pes és molt lleuger. Són estupendes!

Acabem amb My Hair Barcelona, unes boutiques especialitzades en la venda, col·locació, cura i manteniment d’extensions i altres productes per al cabell. De moment, ja compten amb cinc franquícies repartides per tota Barcelona (C.C. Maremàgnum, C.C. Les Arenes, C.C. Diagonal Mar, C.C. Splau i Rambla Catalunya) i s’estan expandint a nivell internacional.

Article relacionat: Les millors perruqueries de Barcelona

on comprar extensions a BarcelonaEn quant a les extensions, aquí disposen de quatre tipus per triar: queratina, cabell teixit, amb clip i adhesives; ofereixen un servei agradable i personalitzat i, per si fos poc, la relació qualitat-preu és extraordinària dins d’aquest mercat. Es distingeixen de tots els altres perquè ofereixen TupperHair: unes sessions acompanyades de música, pica-pica i beguda, en les que pots provar tot tipus de productes de la botiga a fi d’aconseguir canvis de look ràpids.

Gràcies a llocs tan professionals com aquests, ja és possible aconseguir de forma ràpida i duradora un aspecte sa i natural del nostre cabell i portar una vida normal sense complexos ni preocupacions.

 

I tu, on compres extensions a Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari