blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Compres nadalenques a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Per a moltes persones, les compres nadalenques són un mal de cap. Exceptuant els més previsors, aquells que escullen les millors ofertes i s’estalvien molts diners i fins i tot compren les coses amb molts mesos d’antelació, la gran majoria de nosaltres ho deixem per a última hora. Tenint en compte que això implicarà comprar més car per defecte, ja que els establiments ho saben i augmenten els preus, hi ha algunes oportunitats que poden ser molt interessants per a estalviar-nos una mica de diners en les nostres compres nadalenques. Avui des de ShBarcelona us parlem d’alguns dels millors establiments per a fer les compres per a aquestes festes.

Article relacionat: La fira de Santa Llúcia

Idees per a comprar més barat aquest Nadal

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Hi han moltes opcions a l’hora d’estalviar en les nostres compres abans del Nadal. Si aprofitem aquestes ofertes o anem a comprar en els establiments correctes, podem estalviar diners, així que és interessant tenir-ho en compte. Una de les nostres recomanacions és esperar a les ofertes del Black Friday i el Cyber ​​Monday. Aquestes dues dates destacades en el calendari de descomptes en compres es produiran el 23 de novembre (Black Friday) i el 26 de novembre (Cyber ​​Monday). El Black Friday és una tradició anglosaxona que des de fa uns anys es ve implantat a Espanya donant uns excel·lents resultats. Se celebra l’endemà del quart dijous de cada mes de novembre i ofereix grans descomptes i sol allargar-se fins el dilluns següent, que és quan comença el Cyber ​​Monday. És un moment ideal per comprar tots els regals de Nadal, tant en botigues físiques i grans magatzems com en botigues online, les primeres que es van apuntar a aquests descomptes, d’aquí el nom de Cyber ​​Monday. És interessant fer un seguiment previ dels preus dels articles en els quals estem interessats per saber si el descompte que s’indica en aquest període mereix veritablement la pena.

Article relacionat: Per Nadal, regala solidaritat

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Una altra alternativa per estalviar en fer les nostres compres nadalenques és comprar els regals a plataformes com Amazon, on pots trobar molts productes a un preu més baix que a les botigues convencionals. El més important és comparar preus en diferents botigues en línia i escollir la més econòmica. De tota manera, aconsellem no deixar les compres per al mes de desembre, ja que com més s’acosten les festes més complicat és que puguin complir amb els terminis d’enviament a causa del gran nombre de comandes que tenen durant aquest mes. Per això, els consells més importants a l’hora de comprar per plataformes en línia són: Compara preus, avança-t’hi i confirma terminis de lliurament, ja que, en alguns casos, els terminis de lliurament són molt llargs perquè són productes que arriben des de països llunyans. Finalment, si no us la voleu jugar i necessiteu assegurar-vos que el producte que compreu és de la qualitat que busqueu o necessiteu assessorament, podeu optar per anar de compres a grans superfícies com El Corte Inglés, les filials d’Inditex o botigues de joguines com Drim.

Quins són els teus consells a l’hora de fer les compres de Nadal?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari