blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Exposicions

2on CONGRÉS DE CONTACTE EXTRATERRESTRE A BCN

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

La cita que anunciem a continuació, no és, per descomptat, d’interès per a tot el públic, però si per a una bona part, major de què sembla. Fins i tot molts dels no iniciats senten interès: bona prova d’això és la quantitat de literatura existent, l’èxit de telesèries que toquen la ficció sobre aquests temes (com ara Expedient X), i programes de TV que en fan debat (com “Cuarto Milenio”, dels més antics de la graella televisiva). I què dir del ressò que provoquen al cinema (recordem “Contact”, “Cocoon” o “Encontres a la tercera fase”).

Desplegament d'éssersSi tens inquietuds per aquest tipus de temes, però en l’àmbit espiritual i científic i molt seriosament enfocats, vés fent agenda: després de l’èxit obtingut l’any passat, enguany, el dissabte 11 d’octubre, a Barcelona se celebra el 2on Congrés de Contacte Extraterrestre i Éssers de Llum.

Aquest esdeveniment sorgeix de la idea de transmetre el gran desplegament d’Éssers que estan recolzant a la Humanitat en el Despertar del Cor, ja sigui encarnats en la tercera dimensió, situats dins de la Terra o a la seva al voltant i també des d’altres dimensions, la comunicació amb els quals es produeix cada vegada amb més fluïdesa.

Sota el lema “Vida després de la vida a l’Univers”, al congrés hi participen personatges de gran nivell: científics, investigadors, escriptors, terapeutes, mèdiums i contactats de tot el món, oferint-nos un regal de profunds missatges, de presència i saviesa.

Se’ns diu que amb els testimonis i exposicions que es faran, coneixerem perquè arribem a la Terra, sabrem de la nostra procedència estel·lar, el contacte que hi ha amb altres races i el Pla d’Ajuda a la Terra, puix que existeixen nombrosos estels que estan ajudant al planeta i a tots els seus habitants en la seva evolució cap a una dimensió superior de consciència.

Poster ExtraterrestresEl Congrés serà presentat per Kristina Aeshna i comptarà amb les ponències de destacats contactats per éssers d’altres dimensions com Arel-Joan, el qual ens parlarà dels Arquitectes Originals de Gaia, i sabrem gràcies a ell perquè la terra està considerada un santuari dins de l’univers. Xavier Pedro ens explicarà la seva experiència amb éssers d’Arcturus, i reconeixerem com contactar amb els nostres éssers morts a través de l’amor de la mà de Carles Isidoro.

L’experiència de Manel Martín ens aportarà coneixement sobre la manera d’obtenir respostes gràcies al contacte amb el més enllà. José Luis Giménez, gràcies als seus estudis ens oferirà claredat sobre l’existència d’éssers extraterrestres en el passat al nostre planeta.

Antonio Cerdán amb la seva vidència. ens descobrirà el contacte amb les 49 races extraterrestres i el Pla d’ajuda a la Terra des de les Plèiades, Gemus, Antares, Pegasus, etcètera. Aprendrem a contactar amb aquests éssers gràcies als ensenyaments de Fran Ortega, i Sijah Sirius ens donarà la seva experiència de contacte amb la Federació Galàctica dels Mons Lliures.

Gallery Hotel BarcelonaEl lloc triat per a tot això és el Gallery Hotel Barcelona, al carrer del Rosselló, 249. Pots obtenir la teva inscripció fent clic aquí.

Si aquest és un tema que t’apassiona, no deixis passar aquesta oportunitat d’apropar-te a altres mons a través de figures de primer nivell, i de pas conèixer gent amb els teus mateixos interessos.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari