blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Tràmits administratius

Coses a valorar a l’hora de triar banc a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Una de les coses més importants a tenir en compte quan ens instal·lem a una nova ciutat, és triar una bona entitat bancària per poder realitzar els tràmits administratius necessaris per a viure-hi a aquesta. El més important a l’hora d’escollir un banc, és que compleixi amb les nostres necessitats en funció del que vulguem aconseguir si decidim dipositar els nostres diners a una entitat bancària. Per ajudar-vos a decidir per una d’aquestes i tenir en compte què valorar a l’hora d’escollir banc, des de ShBarcelona us portem aquest article sobre els bancs de Barcelona i què valorar a l’hora de triar-ne un.

Article relacionat: Aplicacions que t’ajuden a estalviar

Triar un banc a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

A Barcelona, hi ha un ampli ventall d’entitats bancàries a escollir, des de bancs tradicionals amb oficines i un tracte bastant més personalitzat, a d’altres online sense oficines físiques, adaptats a les noves tecnologies. Hi ha una sèrie de coses que són fonamentals perquè la nostra elecció sigui encertada. El primer és la solvència del banc. Un banc amb experiència, solvent i amb pes al país garanteix que els teus dipòsits estiguin segurs. També és important informar-se de les polítiques de seguretat del banc en cas de robatori de la targeta, de pèrdua, d’ús fraudulent del nostre compte o d’altres esdeveniments que puguin ocórrer amb els nostres diners. Això també ens donarà una seguretat a l’hora d’operar amb l’entitat.

També és interessant tenir en compte els tipus d’interès amb els què opera el banc i les comissions que cobra, en alguns casos certament abusives. La proximitat i abundància de caixers, sobretot a les zones per les quals més transitem, és també un punt important a tenir en compte a l’hora d’escollir una entitat bancària. És important poder disposar de diners en efectiu de manera senzilla sense haver de desplaçar-nos molt lluny o utilitzar altres entitats que ens cobren importants comissions per treure diners d’una altra entitat a les seves instal·lacions. Això ens estalviarà temps i diners. Finalment, un altre punt fort per a una entitat bancària és que disposi d’una plataforma en línia segura i senzilla que permeti realitzar la majoria de les operacions a través d’ella per facilitar la vida a l’usuari.

Article relacionat: Com canviar d’un banc estranger a un de nacional

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Depenent dels nostres ingressos, caldrà valorar si ens interessa tenir els nostres diners repartits en més d’una entitat. El motiu és molt senzill. Els bancs només disposen d’un fons de garantia de dipòsits de 100.000 euros en cas de trencament de l’entitat. Si disposem d’un saldo superior, el perdrem, per això és interessant valorar repartir-ho en diverses entitats. D’aquesta manera, a més, podrem gaudir de les condicions avantatjoses de més d’un banc (normalment les entitats disposen de solament un producte especial) entre els quals es troben regals, menys comissions o ofertes especials que poden ser-nos de gran utilitat. Esperem que aquests consells us siguin de gran ajuda a l’hora d’escollir una entitat bancària, una cosa pràcticament imprescindible si voleu mudar-vos a qualsevol ciutat del món, ja sigui a l’estranger o, per descomptat, a Barcelona.

Ens dónes més consells a l’hora de triar un banc a la Ciutat Comtal?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari