blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Viure a Barcelona

Espais de Coworking a Barcelona

coworking

El nombre de persones que crea el seu propi negoci i treballa per si mateixa està augmentant cada dia, es tracta dels famosos freelancers. A causa de la crisi financera que estem sofrint aquests dies i la creixent taxa de desocupació, moltes persones opten per donar curs a la idea de negoci que ha estat rondant pel seu cap durant molt de temps, arriscant-se a invertir en un projecte personal.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

L’esforç, la inversió, i la sort són factors que determinaran l’èxit o el fracàs d’un projecte. Per a tots aquells empresaris que decideixen iniciar un petit negoci, tenir un espai de treball per a rebre clients, establir relacions de treball amb altres empreses i iniciar col·laboracions, és molt útil.

coworking barcelona

Foto via Pixabay

A ShBarcelona volem ajudar als freelancers i autònoms a millorar el seu treball gràcies als múltiples espais de coworking a Barcelona que existeixen. Vols esbrinar on et pots dirigir? T’ho expliquem tot en aquest article.

📌 Coworking pel teu negoci
Si t’allotges en un dels nostres apartaments de lloguer a Barcelona i estàs interessat a trobar un espai de coworking per al teu negoci, per a un projecte personal o per a desenvolupar el teu negoci i l’activitat acadèmica dins d’un entorn tranquil o tractar de trobar un lloc prop de la seva casa, contacta amb nosaltres.

Espais de Coworking a Barcelona

Hi ha un munt d’espais de treball compartits o espais de coworking a Barcelona per un mòdic preu que ofereixen molts avantatges, ja que ajuden a evitar l’avorriment de treballar només a casa.

coworking a Barcelona

Foto via Unsplash

És important trobar un espai de treball en el qual els perfils de les persones que el comparteixen siguin mínimament compatibles per a establir relacions professionals (networking) que siguin profitoses per a tots.

Alguns exemples són:

Tots ells estan situats en el centre i busquen companys de treball. Són en general empreses amb projectes o noves empreses innovadores que col·laboren entre si. Els preus van des de 110 € / mes el més barat, fins a 250 € al mes.

Sobre l'autor

Mireia Garcia Sans

Deixar un comentari