blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els barris de Barcelona

Descobreix el barri de Poble Sec

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mariona

Barcelona té nombrosos barris emergents en l’actualitat. És el cas del Poble Sec, un lloc cada cop més apreciat de la capital catalana. En aquest article, ShBarcelona t’ajuda a descobrir el barri de Poble Sec i a saber què no t’has de perdre.

Article relacionat: VIDEO: Què visitar al barri del Raval

Què hi ha al barri del Poble Sec?

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Poble Sec és un barri situat a prop de la Plaça Espanya, al centre de Barcelona. Aquest lloc és conegut pel seu centre comercial Las Arenas i les seves fonts màgiques, que ofereixen un espectacle de llums a la nit. També està situat al costat del districte de Montjuic, famós a Barcelona pels seus jardins; i de Port Vell, unit al districte de la Barceloneta. Com hauràs vist, Poble Sec es beneficia d’una localització perfecta entre les muntanyes i el mar. A mitjans del segle XIX, el barri del Poble Sec era conegut per la seva activitat industrial. De fet, es poden diferenciar les 3 columnes que servien de xemeneies a la vella central Canadenca, responsable de la producció d’energia elèctrica de la ciutat. El nom de Poble Sec  procedeix de la construcció de vàries indústries tèxtils, que van consumir gran part de l’aigua disponible al districte. Avui en dia, el barri s’ha transformat. La ciutat ha realitzat molts canvis per deixar el barri molt més agradable. És conegut per la seva gran diversitat cultural, els seus emblemàtics teatres i la gran quantitat de restaurants. Es coneixen especialment els restaurants dels famosos germans Adrià, coneguts al món sencer.

Article relacionat: VIDEO: Què visitar al Born

Què es pot fer al poble sec?

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

De fet, l’Albert Adrià ha decidit establir 5 restaurants al voltant del famós carrer Blai: Ticket’s, Pakta, Bodega 1900, Niño Viejo i Hoja Santa. Allà trobaràs també una de les discoteques amb més reputació de la ciutat: l’Apolo. En altres temps la sala presentava l’aspecte d’un gran cine, encara que avui en dia té una decoració molt vintage. A més a més, el barri de Poble Sec es desenvolupa cada vegada més, especialment amb l’establiment de petits comerços. És un districte que disposa de totes les comoditats per poder viure bé: supermercats, farmàcies i nombrosos locals petits. Es parla especialment de la Plaça del Surtidor, un lloc molt agradable amb varis bars i restaurants on la gent s’ajunta per relaxar-se i debatre. Si vols fer un vol, pots anar al Parc del Mirador de Poble Sec, un jardí urbà que suposa la transició entre el paisatge de Montjuïc i el barri de Poble Sec. Allà descobriràs una de les visites més belles de Barcelona. Evidentment, la proximitat amb altres barris a través de la xarxa de transports públics és un gran avantatge: el centre de la  ciutat és només a 3 estacions de metro.

Has visitat ja el barri del Poble Sec? Que t’ha semblat?

Descobreix el barri de Poble Sec
5 (100%) 1 vote[s]

Sobre l'autor

Mariona

Mariona és una jove redactora que viu a Barcelona.

Deixar un comentari