blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Oci i cultura

Discoteques de reggaeton a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Actualment, una de les especialitats musicals de les discoteques barceloneses és el reggaeton, un ball que permet moure tot el cos sense parar i que ofereix estones molt divertides. Si vols sortir i ballotejar sense parar aquest tipus de ball, a ShBarcelona et recomanem alguns locals i discoteques de reggaeton a Barcelona on seràs el rei o la reina de la pista. Pren nota!

Article relacionat: Música llatina a Barcelona.

Ballar reggaeton a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: Dani Canto via VisualHunt

La música salsa és una de les més destacades de la discoteca Mojito Club, al carrer Rosselló, 217. Es tracta d’un club llatí amb varietat d’estils, en el qual el merengue, la bachata o el reggaeton es ballen sense parar. A més, té una escola de ball a la part superior per tal que et converteixis en un especialista en aquests balls i triomfis dins o fora de la pista. Al mateix barri de l’Eixample barcelonès també recomanem Agua de Luna, que trobaràs al carrer Viladomat, 211, i és una de les discoteques amb més tradició de Barcelona i que compta amb tota mena de balls per divertir els usuaris. Aquesta destaca per les seves classes de roda de casino cubana els dimecres i classes de salsa els dijous. Continuem el nostre rànquing de discoteques de reggaeton a Barcelona amb l’Antilla Latin Club ubicat al carrer d’Aragó, 141, tota una referència a la capital catalana. Des de l’any 1993, el seu major objectiu és divertir a tots els seus clients amb una programació de concerts la mar de variada. Salsa i reggaeton estan assegurats en aquest local especialment indicat per anar-hi en grup i passar una bona nit de festa a Barcelona.

Article relacionat: Les millors discoteques de Barcelona.

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: ConquistalaNoche via VisualHunt

O també pots provar el Mojito Bar, a l’Av. Tèxtil, s/n, que es troba al Parc del Vallès (molt en compte de no confondre-la amb el Mojito Club del carrer Rosselló. El Mojito Bar és una “salsoteca” a la qual s’hi ballen diferents estils, com salsa, latín dance i el famós reggaeton, que agrada. Està oberta tots els dies i també té escola de ball. I acabem les nostres recomanacions de discoteques de reggaeton a Barcelona amb The Roxy Blue, al carrer Consell de Cent, 294, un local molt cèntric i que concentra música de diverses disciplines, sobretot la salsa i el reggaeton. També obre els diumenges. Prova alguna d’aquestes discoteques de reggaeton a Barcelona i explica’ns la teva experiència.

*Imatge destacada de: I-5 Design & Manufacture via VisualHunt

Ens pots recomanar altres llocs per a ballar reggaeton a Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari