blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Art i cultura

Diumenges de museus gratis a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Aida Manero

En aquesta publicació et presentem una selecció dels museus gratis a Barcelona, que són els més destacats, cada primer diumenge de mes a partir de les 15.00h. Hi trobaràs una gran varietat de museus que val la pena visitar per poder gaudir del millor art, aprendre de la història catalana o endinsar-te en el món de la biologia marina.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

Molts d’aquests museus ofereixen entrada lliure els primers diumenge de cada mes o tots els diumenges a partir de les 15 hores i, per tant, és una oportunitat perfecta per descobrir el llegat cultural i artístic de la capital. A aquest article de ShBarcelona et descobrim els diumenges de museus gratis a Barcelona perquè puguis escollir on aniràs aquest cap de setmana.

Article relacionat: Quins museus són gratis a Barcelona

Museus gratis els diumenges a partir de les 15h

MNAC

Si t’agrada l’art t’aconsellem anar al MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya) on hi trobaràs una infinitat de peces de totes les disciplines possibles, des de romàniques fins a contemporànies.

Els quadres, les escultures o els gravats, entre molts d’altres, formen part de la col·lecció d’aquest museu. Es troba a les fonts de Montjuïc, a la part superior i es pot entrar sense pagar cada diumenge a partir de les 15h de la tarda.

Frederic Màres

Tampoc et pots perdre el museu de Barcelona dedicat a Frederic Màres, escultor famós al que se li va fer un palau per guardar totes les obres que col·leccionava. El museu Frederic Marès està situa a la Plaça de Sant Lu, al mig del barri gòtic, i té el mateix calendari de portes obertes que el MNAC, però la diferència és que aquest museu també obre les portes el dia de Santa Eulàlia, el 12 de febrer, i el dia del Corpus, 19 de juny.

Busca el millor allotjament a Barcelona

MUHBA

Pels entusiasmats per la història, és d’obligada visita el MUHBA (Museu d’Historia de Barcelona), a la Plaça del Rei, on podrem gaudir de les excavacions romanes que es van trobar al Barri Gòtic, sense pagar ni un sol euro, cada diumenge a partir de les 15.00h, a més en aquest museu també s’obren portes el dia de Santa Eulàlia (12 febrer).

museus gratis barcelona

Foto vía barcelona.cat

Museu de Picasso

Un dels museus més populars de Barcelona, és el Museu de Picasso. Aquest és un altre museu amb entrada gratis els diumenges. Aquesta exposició permanent que es troba al carrer Montcada, en ple centre històric, ofereix una recull de les primeres obres de Picasso perquè puguis descobrir com va començar la seva carrera aquest reconegut pintor cubista.

Museu Marítim

 El Museu Marítim, també a Ciutat Vella, que sens dubte és molt recomanable, fins i tot per qui no té el menor coneixement sobre les ciències del mar. Vaixells, bucs i demés instal·lacions marítimes és el que trobaràs dins d’aquest museu de Barcelona que ofereix una exposició permanent i una altra d’itinerant per apropar-te al món del mar.

Busca allotjament al voltant dels museus

Si t’agrada la música no pots perdre’t aquest museu de Barcelona que cada diumenge ofereix entrada gratis a partir de les 15h. El Museu Marítim ofereix una exposició permanent on inclou 500 instruments de diferents èpoques i diferents territoris d’arreu del món; es considera un dels espais de culte a la música més importants del país.

CCCB

Els diumenges també pots visitar un dels museus més destacats de la Ciutat Comtal, el CCCB. A partir de les 15:00h, podràs visitar les exposicions avantguardes més irreverents; aquest centre cultural és especialista en crear llenguatges nous i artístics on la multimèdia es fusiona amb la més rabiosa avantguarda europea. Una sala que comprèn exposicions temporals i una part permanent.

primer diumenge de mes museus

Foto vía Barcelona.cat

Trobes a faltar cap altre museu gratis de Barcelona?

 

Sobre l'autor

Aida Manero

Comentari

  • El MNAC és gratuït els Dissabtes, a partir de les 15h.
    A més, també són gratuïts diumenge a la tarda el Museu de Ciències Naturals, Jardí botànic, el Disseny Hub, de la Música…
    Els Dissabtes tarda a partir de les 16h és MACBA, també ofereix entrada lliure.

Deixar un comentari