blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Art i cultura

Diumenges de museus gratis a Barcelona

museus gratis barcelona
Elia
Escrit per Elia

Els museus més destacats de Barcelona ofereixen jornades de portes obertes el primer diumenge de mes i tots els diumenges a partir de les 15h. La Ciutat Comtal ofereix una gran varietat de museus que val la pena visitar per poder gaudir del millor art, aprendre de la història catalana o endinsar-te en el món de la biologia marina. Molts d’aquests museus ofereixen entrada lliure els primers diumenge de cada mes o tots els diumenges a partir de les 15 hores i, per tant, és una oportunitat perfecta per descobrir el llegat cultural i artístic de la capital. A aquest article de ShBarcelona et descobrim els diumenges de museus gratis a Barcelona perque puguis escollir on aniràs aquest cap de setmana.

Article relacionat: Quins museus són gratis a Barcelona

Museus gratis els diumenges a partir de les 15h

museus gratis barcelona

Imatge via VisualHunt

Si t’agrada l’art t’aconsellem anar al MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya) on trobaràs una infinitat de peces de totes les disciplines possibles, des de romàniques fins a contemporànies. Quadres, escultures, gravats, etc., formen part de la col·lecció d’aquest museu. Es troba a les fonts de Montjuïc, a la part superior i es pot entrar sense pagar cada diumenge a partir de les 15h de la tarda. Tampoc et pots perdre el museu de Barcelona dedicat a Frederic Màres, escultor famós al que se li va fer un palau per guardar totes les obres que col·leccionava. El museu Frederic Marès està situa a la Plaça de Sant Dl., al centre, i té el mateix calendari de portes obertes que el MNAC encara que també obre les portes el dia de Santa Eulália, el 12 de febrer, i el dia del Corpus, 19 de juny.

Els entusiasmats per la història, és d’obligada visita el MUHBA (Museu d’Historia de Barcelona), a la Plaça del Rei, on exactament els mateixos dies que l’anterior esmentat (menys el 19 de juny) podrem gaudir de les excavacions romanes que es van trobar al Barri Gòtic sense pagar ni un sol euro. Un dels museus més populars de Barcelona, és el Museu de Picasso. Aquest és un altre museu amb entrada gratis els diumenges. El Museu de Picasso que es troba al carrer Montcada, al centre històric i ofereix una exposició de les primeres obres de Picasso perque puguis descobrir com va començar la seva carrera aquest reconegut pintor cubista. El Museu Marítim, també a Ciutat Vella, que sens dubte és molt recomanable, fins i tot per qui no té el menor coneixement sobre les ciències del mar. Vaixells, bucs i demés instal·lacions marítimes és el que trobaràs dins d’aquest museu de Barcelona que ofereix una exposició permanent i una altra d’itinerant per apropar-te al món del mar.

Article relacionat: Els museus més desconeguts de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via VisualHunt

Si t’agrada la música no pots perdre’t aquest museu de Barcelona que cada diumenge ofereix entrada gratis a partir de les 15h. El Museu Marítim ofereix una exposició permanent on inclou 500 instruments de diferents èpoques i diferents territoris d’arreu del món; es considera un dels espais de culte a la música més importants del país. També pots anar els diumenges de museus gratis a Barcelona a un dels més destacats de la ciutat comptal: el CCCB. Aquest centre cultural està especialitzat en la creació de llenguatges nous i artístics on la multimèdia es fusiona amb la més rabiosa avantguarda europea. Cada diumenge a les 15h també romàn obert perquè el puguis descobrir.

Trobes a faltar cap altre museu gratis de Barcelona?

Diumenges de museus gratis a Barcelona
5 (100%) 2 vote[s]

Sobre l'autor

Elia

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Deixar un comentari