blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Quin barri triar a Barcelona

Els millors barris de Barcelona per a estudiants

Carrer tranquil al centre de Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Un gran nombre d’estudiants vénen a realitzar la seva formació superior a la Ciutat Comtal. Alguns dels al·licients que atreuen aquests joves a llogar un pis de temporada a Barcelona és el caràcter cosmopolita de la ciutat, les seves atraccions turístiques, el bon clima, les platges, l’excel·lent qualitat de les seves universitats, i l’àmplia i variada oferta gastronòmica i d’oci.

Sens dubte, Barcelona és la ciutat ideal per viure si ets estudiant i per iniciar els teus primers passos al món laboral, ja que es tracta d’una de les urbs amb major nombre de startups de tota Europa. Avui, en aquest article de ShBarcelona us volem parlar dels millors barris per viure si ets estudiant a la capital catalana.

Article relacionat: Els millors barris de Barcelona per viure

Descobreix el millor barri per viure a Barcelona si ets estudiant

Vila Olímpica

Imatge de fons de la Vila Olímpica de Barcelona

Imatge via Pixabay

En el passat, la Vila Olímpica, al districte de Sant Martí, va ser un barri industrial i pescador. Gràcies als Jocs Olímpics, que es van dur a terme l’any 1992, va patir una important transformació per convertir-se avui en dia en un dels barris més moderns de la ciutat.

Just al final del carrer Marina es troba una de les obres arquitectòniques més importants de la zona, les torres bessones (Hotel Arts i Torre Mapfre) i una de les escultures més conegudes de Barcelona, el Peix d’Or, una escultura de bronze que va canviant de color segons la posició del sol.

Al barri hi ha tota mena de serveis, com ara supermercats, gimnasos, biblioteques municipals, una bona comunicació mitjançant el transport públic, centres d’estètica, centres comercials … A més, pots gaudir de les platges, del passeig marítim, de l’oci i la vida nocturna del barri i l’espectacular biblioteca de la UPF.

Les Corts

És la zona més propera als principals campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), pel que és ideal si vols viure al costat de la universitat sense haver d’agafar transport públic per anar a classe. A més, és un barri molt ben comunicat, ple de comerços i serveis enfocats als estudiants.

Les Corts és un barri animat durant el dia entre setmana, però és molt tranquil a les nits i durant els caps de setmana. Encara que ben comunicat, està apartat del centre de la ciutat. A la zona podeu trobar pisos amplis, ideals per compartir, tot i que els preus dels immobles no són econòmics.

Article relacionat: Quant li costa a un estudiant viure a Barcelona

Gràcia

Gràcia és un barri molt sol·licitat entre els estudiants per les seves terrasses, els seus bars, la seva variada oferta gastronòmica i les seves zones de copes, ideals per sortir amb els amics. Aquest barri amb aire de poble és perfecte per a qualsevol estudiant per tractar-se d’una zona amb molta vida i trobar-se molt ben comunicat amb altres àrees de la ciutat i estar a prop del centre. La part negativa és que sol estar congestionada de trànsit, el que la converteix en una zona sorollosa i en la qual és molt complicat aparcar.

Sants

Capvespre des de Montjuïc

Imatge via Pixabay

El barri de Sants disposa d’un important eix comercial amb més de 500 botigues de proximitat. A més, Sants és excel·lent per la seva gran varietat de bars i restaurants, a més de disposar d’algunes zones amb locals de copes per sortir amb els amics.

Un altre dels al·licients del barri és que estàs a un pas de l’estació central d’autobusos, Sants-Estació, on arriba el tren d’Alta Velocitat (AVE), a més de tenir diverses estacions de metro i diverses línies d’autobusos. Finalment, és a prop de les grans universitats catalanes.

Ets estudiant i vius a Barcelona? Quin creus que és el millor barri per a viure?

 

 

Els millors barris de Barcelona per a estudiants
4.8 (95%) 4 vote[s]

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari