blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

ELTENEDOR TE GUIA FOODSTYLE

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

L’aplicació eltenedor és la guia gastronòmica de referència a Espanya, Suïssa, Bèlgica i França. Permet reservar taula de manera ràpida i senzilla en més de 13.000 restaurants de tot l’estat. A més es poden consultar més de 2 milions d’opinions fiables que han deixat els usuaris, i beneficiar-se de descomptes i promocions exclusives. La seva tecnologia única i experta ja ha convençut a grans xefs com els germans Torres, Martín Berasategui, Sergi Arola o els germans Roca.

Esdeveniment de 10 dies

FoodstyleAra s’està celebrant la nova edició d’ eltenedor te guía Foodstyle. Des del 30 d’octubre fins al 9 de Novembre, més de mil restaurants de Barcelona, Madrid i València desfilaran per aquesta passarel·la de sabors, alguns d’ells oferint descomptes de fins al 50% en carta. Per beneficiar-se d’aquestes promocions només serà necessari reservar online, de manera gratuïta, a través de les seves aplicacions mòbils o a la web.
Aquesta és ja la sisena edició de l’esdeveniment, i amb ella es pretén un cop més impulsar el sector de la restauració, i donar a conèixer el que es porta al món de la gastronomia, fent l’ullet a la moda. Restaurants vintage, de “fons d’armari” o els millors per anar en texans formaran part d’aquesta proposta, que durant deu dies aproparà la millor gastronomia a més baix preu.
Entre els restaurants de la nostra ciutat que s’adhereixen a la festa hi ha grans noms, com “Samsha by Victor Rodrigo Alors”, “Mar d’Avellanes” o “La Vaca Argentina”, entre molts altres.

Alta gastronomia per a totes les butxaques

L’empresa ha editat una guia amb recomanacions que es pot consultar en paper i online. El seu CEO Marcos Alves afirma que “La gastronomia està de moda i nosaltres volem estar a l’avantguarda de les tendències. El nostre objectiu és seguir apropant la gastronomia a tots els públics i a totes les butxaques, ajudant als usuaris a descobrir les noves tendències. A més, seguim recolzant als restaurants pels quals aquesta iniciativa ja ha recaptat més de 12 milions d’euros en anteriors edicions.
Chefs en el TenedorAmb aquest esdeveniment l’app eltenedor estrena una nova funcionalitat. Per primera vegada, els usuaris podran deixar la seva opinió i alhora pujar fotos de la seva experiència. I per descomptat, amb cada reserva seguiran acumulant “Yums”, els punts de fidelització, que es traduiran en descomptes de 10 i 25 € en properes reserves als restaurants adherits al programa.

Si vols descarregar-te l’aplicació per al teu dispositiu mòbil, aquí tens els enllaços per Iphone i Android. Gaudeix-la!

 

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari