blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Economia

ESTALVIA AL SUPER AMB EL MÒBIL!

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

SuperstruperA qui no li agrada omplir el carro per menys diners? Hi ha una aplicació que farà que les teves compres siguin molt més efectives i econòmiques a partir d’ara: Supertruper. És una app que revoluciona les fins ara existents llistes de la compra electròniques.

Perquè és tan especial? Perquè no només et permet fer la llista de la compra, sinó que després de buscar i comparar en les més populars tendes de la teva zona, et diu en quina d’elles està més barat, i quant costa. No et sembla útil?

Així saps on anar a comprar i quant et costarà. Imprescindible per als nostres dies, on tant el temps com els diners són béns escassos. Segons el Conseller Delegat de Supertruper, Luis Diéguez, es va fer a partir de les peticions massives d’usuaris d’EUA referides a comerç electrònic.

Així explica Diéguez que “van decidir oferir als seus usuaris la possibilitat de poder comparar el preu de gairebé qualsevol producte, millorar la gestió de llistes de la compra i ajudar a l’estalvi amb ofertes de múltiples productes”.

El funcionament és molt senzill i intuïtiu: L’aplicació et permet escanejar a la teva casa el codi de barres del producte que s’està acabant i vols reemplaçar. Si és quelcom del qual no disposes del codi de barres, per exemple, perquè ho has vist en una recepta, pots entrar-ne manualment les dades. Qualsevol dels dos sistemes ho incorpora a la llista.

Llavors l’app busca el producte, i un cop trobat, fa una comparació del preu en diferents supermercats o tendes, i et permet triar el més barat. O bé una vegada completada la llista de la compra, Supertruper també et permet comparar la llista completa en diversos supermercats perquè decideixis on comprar per menys diners.

supertruper1S’ha convertit, sens dubte, en l’aplicació de referència de preus de productes. La seva base de dades aconsegueix al voltant d’un milió d’elements en els principals supermercats i grans magatzems: El Corte Inglés, Carrefour, Hipercor, Mercadona, Eroski, Caprabo, Gadis, Alimerka, Froiz, Dia, Condis, Simply, Supermercats Més, Alcampo i Hiperdirect.

Encara que els seus detractors li atribueixen que no contempla les petites tendes de proximitat, això tampoc ho fa cap altra, i no hi ha cap altra app de llistes de compra que doni tantes prestacions.
Permet també crear diverses llistes i afegir els productes a una o una altra, segons necessitis. Les pots modificar al teu gust i quan desitgis. Amb la llista acabada, comparem i obtenim el preu aproximat del carret de la compra. Genial, no?

En el cas que vegis un producte nou al super, i sigui tan recent que encara no estigui en les llistes de l’app, pots convertir-te en pioner-explorador del mercat i ajudar a la resta d’usuaris: dóna-ho tu mateix d’alta, simplement fent una foto del producte amb el mòbil i entrant les dades. En compartir aquesta informació t’ajudes tu i ajudes als altres, millorant l’app.

Però encara hi ha més: pots compartir les llistes amb un altre usuari, i accedir tots dos per exemple, anar al super amb la teva parella i comprar els dos alhora per estalviar temps. Cadascun va marcant el que agafa, i així es fa més ràpidament la feina. Impressionant!

Al seu web ens diuen també que aviat es podrà fer la compra directament des de la mateixa app. Des d’aquests enllaços pots descarregar-la gratis per iPhone o Android, o seguir-los a Twitter.

Jo també vull estalviar, ja l’he baixat.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari