blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Allotjar-se a Barcelona

Com serà estudiar a Barcelona aquest 2021?

estudiar a barcelona universitat

Amb l’any recentment estrenat, no podem evitar preguntar-nos: Com serà estudiar a Barcelona en 2021?

La pandèmia mundial del Coronavirus, que va començar al març de 2020, va paralitzar totes les universitats i escoles de molts països. Espanya no es va quedar enrere, i va establir les classes online per a tots els estudiants.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Una de les conseqüències més notòries va ser que molts estudiants estrangers van haver de tornar a casa, deixant a mig fer el curs al país que havien triat.

Ara bé, enguany es preveu similar però amb una dinàmica una mica millor, ja que, davant una imminent campanya de vacunació mundial i amb l’experiència de tots aquests mesos, la situació pot preveure’s una mica diferent.

pisos per a estudiants a barcelona

Foto via Pexels

Cal destacar que malgrat tot, la comunitat estudiantil no ha tirat la tovallola, i ha fet un gran esforç per a saber portar la situació i treure el curs endavant.

Aquest 2021, estudiar a Barcelona continua sent, com cada any, una gran oportunitat per a molts estudiants. Al cap i a la fi, és una de les millors ciutats del món on fer-ho.

En aquest article t’expliquem com serà estudiar a Barcelona el 2021 perquè puguis decidir què fer aquest curs.

📌 Els estudiants solen preferir pisos de 2 o 3 habitacions, que es trobin ben situats, com en el districte de l’Eixample. Aquí pots trobar alguns d’ells!

Per què hauries d’estudiar a Barcelona el 2021

Si t’estàs plantejant prendre aquesta decisió, t’ajudem a trobar els arguments que puguin fer-te fer el pas.

Barcelona no sols és una ciutat bonica i rica en cultura i gastronomia. A nivell d’infraestructures i serveis, la Ciutat Comtal disposa d’una gran quantitat de mitjans i serveis útils amb personal qualificat per a satisfer les necessitats de qualsevol estudiant estranger.

A més, es tracta d’una ciutat molt cosmopolita i internacional, que cada any acull a persones de tot el món, per la qual cosa serà fàcil comunicar-se en diversos idiomes com ara castellà i anglès.

estudiar a barcelona

Foto via Pexels

Des d’un punt de vista optimista, creiem que venir a Barcelona el 2021 té els següents aspectes a favor:

  • Precedents: com comentàvem, professors i alumnes van haver d’adaptar el curs i les classes a la nova normalitat derivada de la pandèmia. En aquest sentit, la comunitat educativa porta mesos d’experiència en desenvolupar classes, eines i recursos, tots de manera digital i online.
  • Mesures assumides: cal destacar que no tot ha estat online. En els moments els quals les circumstàncies ho han permès, s’han reprès les classes presencials i, sobretot, les convocatòries d’exàmens oficials. Tot això comptant i duent a terme les mesures d’higiene i seguretat amb les quals tots ja estem familiaritzats.
  • Més informació sobre el virus: A punt de complir un any convivint amb el virus, cada vegada tenim més informació útil per a detectar un possible cas i saber aïllar-ho. En aquest sentit, les universitats estan al corrent i totes han pres part en l’assumpte, informant a tot el personal i alumnat.
  • Vacuna en procés: afortunadament, la vacuna del Covid-19 ja s’està distribuint per tot el país, de manera progressiva i prioritzant a les persones que més el necessiten. En aquest sentit, es preveu que durant tot l’any, el màxim possible de la població hagi rebut les dues dosis que corresponen a cada persona.
  • Mobilitat controlada: una altra mesura presa per seguretat és la del control de la mobilitat, que provoca que moltes persones es puguin estalviar desplaçaments innecessaris per a evitar la propagació del virus.
estudiar a barcelona

Foto via Pexels

Has decidit no perdre l’oportunitat de venir a estudiar a Barcelona aquest 2021? A continuació et resumim quines són les millors universitats de la ciutat.

Article relacionat: Consells sobre el lloguer de pisos per a estudiants a Barcelona

Universitats a Barcelona per a estrangers

Molts estudiants estrangers vénen a estudiar a la ciutat a través del programa Erasmus o de les pràctiques que els faciliten les seves universitats d’origen.

No obstant, disposem d’una llarga llista d’universitats a Barcelona per a estrangers especialitzades a oferir estudis adaptats a les seves necessitats. Aquestes són algunes de les més destacades:

A la pàgina web de l’Ajuntament de Barcelona pots trobar el cercador de l’oferta formativa per a aquest curs.

pisos per estudiants a barcelona

Foto via Pexels

Però lamentablement, encara ningú pot assegurar-nos la tornada presencial a les aules de les universitats, així que és important trobar l’allotjament adequat mentre no es restableixi una certa normalitat.

Pisos per a estudiants a Barcelona

Des de fa molts anys, el lloguer de pisos d’estudiants a Barcelona és l’opció preferida per a moltes persones. Ara, a més, és l’opció més segura.

Una de les modalitats que més demanda d’estudiants té és el Lloguer de Temporada, que permet llogar pisos des de 32 dies fins a 12 mesos.

pisos per estudiants a barcelona

Pis en lloguer de temporada de ShBarcelona

Mira aquests pisos de lloguer per a estudiants

Lloguer de Temporada: Què inclou?

Per normal general, es tracta de pisos que compten amb diverses habitacions, estan moblats i tots els electrodomèstics estan inclosos, així com els utensilis bàsics de cuina, banys i roba de llit.

La idea és que siguin pisos preparats amb tot l’imprescindible per a passar-hi una temporada, i gràcies al toc que li aporta el nostre equip d’obres i interiorisme, aconseguim crear llars per als estudiants estrangers que vénen a Barcelona.

estudiar a barcelona

Foto via Unsplash

Ara ja tens tota la informació necessària per a començar la teva gran aventura i venir a estudiar a Barcelona aquest 2021. Per part nostra, estarem encantats d’ajudar-te a trobar el pis perfecte per a allotjar-te a la ciutat. T’esperem!

Sol·licita més informació

I tu, Quins plans acadèmics tens aquest any? Deixa-ho als comentaris!

 

Sobre l'autor

Mireia Garcia Sans

Deixar un comentari