blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Ets vinilover?

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Els discos vinils tornen a estar de moda. Són molts els amants de la música en aquest format i cada cop més persones se senten atretes per aquests articles vintage. També trobem vinils cada cop a més botigues de la Ciutat Comtal, i per això, des de ShBarcelona, hem decidit explicar-te en aquest article els avantatges que comporta escoltar música en aquest format, així com les millors botigues on comprar vinils a Barcelona.

Article relacionat: Bars amb música en directe a Barcelona

El vinil torna a estar de moda

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Ara, comprar música s’ha convertit literalment, en música sense suport. Accedeixes a Internet i al teu compte d’Amazon, Apple Store, etc., i de sobte, al teu dispositiu digital hi apareixen les cançons comprades. Ja pots escoltar-les tantes vegades com vulguis, però ep! no pots compartir-les, ni copiar-les, ni deixar-la uns dies a qualsevol dels teus amics, ni veure les caràtules apilades al prestatge. Si trobes això fred, sempre et quedarà allò “vintage” i “retro”. Si ets un nostàlgic del vinil, i saps apreciar el so subtil de l’agulla dessota la teva música favorita, o valores un tocadisc analògic, has de saber que existeixen encara botigues a Barcelona que et poden transportar a uns anys enrere. Regirar, al carrer de Tallers, 11. Disposa de tota mena d’estils i formats, marxandatge i una gran oferta en LP’s de vinil on pots trobar veritables joies. Samarretes, dessuadores, pòsters etc. A Discos Juandó, trobaràs música en vinil des dels anys 30 als 80. És al carrer de la Lluna, 27, al barri del Raval. Pots visitar-los al seu blog, i per descomptat a la botiga. Wah Wah Records, amb molta clientela estrangera que ve a buscar peces difícils de trobar. Està dividida en dues parts, la posterior especialitzada en música electrònica i especialitats per a DJ’s i la davantera amb seleccions clàssiques de vinils de Rock, Blues, Jazz, Folk, Pop, Soul i Funk, entre d’altres. És a la Riera Baixa, 14.

Article relacionat: On escoltar música a l’aire lliure a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Disc 100, al carrer de l’Escorial, 33, a ple barri de Gràcia, compta amb una gran superfície on trobaràs des de CD’s i DVD’s fins a col·leccions de tot tipus d’estil en vinil. A Solc, a la Travessera de Gràcia, 144, a part de tenir totes les novetats, són especialistes en vinils dels Beatles, Indie nacional i bandes de cinema francès, italià i clàssic. A Daily Records estàn especialitzats en Ska, Reggae, Punk, Soul, R&B i Rock&Roll. També tenen botiga on-line. Són al carrer de les Sitges, 9, prop de la plaça Catalunya. Per últim, Discos Paradiso, al Raval, concretament al carrer de Ferlandina, 39, és una referència molt actual al món del vinil a Barcelona. Còpies limitades i edicions rares poden ser un autèntic botí per a col·leccionistes de tot tipus de música en vinil. També ofereixen concerts o llançaments, amb presentacions de grups en viu o punxant ells mateixos.

Si ets un “vinilover”, a ShBarcelona ens ha agradat de poder-te ajudar amb la teva afició.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari