blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Flors artificials a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Les flors naturals són un element perfecte per a la decoració de qualsevol llar. Aporten bellesa, harmonia, color i aroma, però la seva vida és massa fràgil i no tothom pot mantenir els cuidats que necessiten. Antigament, les flores artificials, eren considerades com a cursis, kitsch, que amuntonaven pols als racons de la casa, per això encara avui dia moltes persones es resisteixen a comprar aquests articles com a objecte decoratiu de la llar.

Però avui dia les coses han canviat molt. Els dissenys de les flors artificials són cada cop més realistes i complexos, i a vegades fins i tot és difícil diferenciar-les de les flors més fresques. Pots trobar de diferents tipus, rams, centres de taula, i compten amb l’avantatge de romandre perfectes i boniques fins a l’eternitat. Un altre avantatge és que no necessiten els cuidats que unes flors naturals requereixen.

Des de ShBarcelona volem mostrar-vos algunes de les millors botigues on comprar flors artificials a Barcelona per a aquells que no disposeu del temps suficient per a cuidar de les flors naturals que decoren les vostres llars.

Article relacionat: Les millors plantes d’exterior per a una terrassa assolellada

Millors botigues de plantes de Barcelona

Si vols donar-li vida al teu pis però sense haver de preocupar-te per la salut de les teves flors, a aquest garden situat a Sant Vicenç dels Horts (Barcelona) trobaràs tot tipus de flors i plantes artificials de gran qualitat, que passaran com a reals fins i tot per als teus invitats més exigents. Cactus de totes les mides i formes, ideals per a les terrasses més minimalistes, roses, lliris, o gardènies super naturals per als rams més impressionants que faran que més d’un/a s’apropi a olorar-les, i fins i tot bonsais per al teu jardí zen. Trobaràs Catalunyaplants a la Crta, BV 2002 km 1,8 de Sant Vicenç dels Horts.

Pisos de lloguer a Barcelona

Plantes artificials decoratives

A la localitat costanera de Gavà, molt propera a Barcelona, trobem aquesta distribuïdora de flors artificials a majoristes i minoristes que compten amb una gran varietat de flors artificials com a objectes decoratius, totes elles excel·lents reproduccions de diverses classes. Liderflor és l’opció perfecte per a planificar una decoració, pel que és el lloc ideal per a decoradors, interioristes, o persones que vulguin decorar la seva casa o pis d’una forma estudiada, pensant en cada detall per a convertir-la en una veritable llar. Apropa’t al Polígon Ind. El Regàs, carrer Ciència, 25, Gavà.

Article relacionat: Cromoteràpia per a la teva llar

Ja pots lluir una terrassa d’ensomni i que els teus veïns es morin d’enveja en veure amb les teves plantes artificials pràcticament perfectes. Si vols, pots donar-li un toc flamenc a les teves zones d’exterior amb uns geranis espectaculars que semblen de veritat.

Plantes decorant un apartament

Imatge via Unsplash

La floristeria Olimpia, l’única botiga de les nostres recomanacions ubicada a l’Àrea Metropolitana, compta amb una extensa varietat de plantes i flors artificials que t’encantaran. Es troba a la Ronda Sant Pau, 17-19, al mateix centre de la Ciutat Comtal.

Com veus, a Barcelona i les seves rodalies hi han diverses opcions per a comprar plantes artificials de la millor qualitat, ja sigui per decorar la teva llar, fer un regal o qualsevol altre motiu.

Coneixies alguna d’aquestes botigues de plantes artificials? Ens recomanes algun altre?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari