blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Esdeveniments

Gay Pride 2019

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

La festa del Dia de l’Orgull Gai, també anomenat Gay Pride 2019, és un esdeveniment festiu i reivindicatiu que el que busca és visibilitzar i normalitzar el col·lectiu LGTBI, a més de promoure la tolerància i la igualtat. Es tracta d’un dels esdeveniments més seguits i multitudinaris i se celebra a diverses ciutats espanyoles, sent els de Madrid i Barcelona els més importants. Aquest esdeveniment és un divertit cercavila ple de música, color i sentit de l’humor que abraça la diversitat i el lema és la llibertat sexual. Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem del Gay Pride 2019 a Barcelona.

Article relacionat: Bars i discoteques gais a Barcelona

Gaudeix del Gay Pride a la Ciutat Comtal

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

A finals del mes de juny, concretament els dies 28 i 29 de juny de 2019, se celebrarà a Barcelona el Gay Pride BCN 2019PRIDE BCN és un esdeveniment per a tots els que vulguin participar, independentment de la seva orientació sexual o el seu gènere, un espai on donar veu i visibilitat al col·lectiu LGTBI, per tal de celebrar la diversitat i reivindicar la tolerància per a tots els col·lectius discriminats per la seva orientació sexual o el seu gènere. El missatge del Gay Pride 2019 és el següent: “Hem d’estimar-nos més. Estimar al de fora, estimar al de dins, estimar a qui és diferent i a qui pensa diferent. Respectar-nos més. I estimar-nos més a nosaltres mateixos. Perquè l’amor té mil formes i mil colors. I moltes vegades és l’única cosa que necessitem. Una mica d’amor. Una abraçada. Un somriure”. Bonic, oi?, a més de ser completament cert. Barcelona sempre ha estat una ciutat oberta i respectuosa amb la diversitat, per tant, per què canviar-ho? És hora de recuperar aquest sentiment de tolerància, i abraçar a totes les persones l’únic delicte el qual és estimar i que esperen que també se’ls estimi a ells. Per això cal col·laborar en aquesta preciosa festivitat, sortir a gaudir i cridar al món que durant dos dies Barcelona és tot amor. I, tal com ells mateixos diuen: “Siguis com siguis, vinguis d’on vinguis, això és per a tu”.

Article relacionat: Què fer al Gayxample

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

El programa del Gay Pride comença el dia 15 de juny, força abans dels dies de la gran festa, que ja inicia certes activitats per anar escalfant motors pensant en la traca final. Aquest dia, des de les 11 a les 20 hores, podràs assistir al Vermut TransLovers & Friends. Vermut, actuacions i DJs fins a les 20 h. Tota la recaptació estarà destinada a l’organització de jornades i esdeveniments de reivindicació, visibilització i difusió de temàtiques i problemàtiques relacionades amb el col·lectiu transsexual. Es realitzarà al Passatge Valeri Serra, 50. El diumenge 16 de juny s’organitza el Pride @Tibidabo, una jornada lúdica i familiar en el centenari parc d’atraccions de la capital catalana. El dissabte 22 de juny s’organitza la Mostra de Comerç al Gaixample, on podràs descobrir les botigues i propostes que t’ofereix el barri, acompanyat de música i animació. El dijous 27 de juny podràs assistir al Pregó de l’Orgull, amb artistes i DJs. El divendres 28 de juny i el dissabte 29 comença la festa amb diversos concerts a l’Avinguda Maria Cristina des de les 11 de la nit fins a les 2 de la matinada. Dissabte 29, a més, a les 18 hores comença la manifestació de l’orgull a l’Avinguda Paral·lel.

I tu, t’animes a gaudir del Gay Pride Barcelona 2019?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari