blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Gimnasos low cost a Barcelona

Peses ordenades a un gimnàs
Escrit per Carla

Tot i que pensis que practicar esport pot ser tot un luxe, a Barcelona trobaràs tota una xarxa de gimnasos barats que es volen posar a la teva disposició per oferir-te les millors instal·lacions, els últims equipaments i autèntiques classes dirigides a un preu més que econòmic. Practicar esport moderat és un ítem bàsic per tenir una bona salut, trobar-se en forma i, per què no, millorar la teva imatge. Te’ns ganes de iniciar-te en el món del fitness? Doncs, no t’ho pensis més! A ShBarcelona pensem que el esport es imprescindible i apostem per la vida saludable. Per això, a continuació, et proposem els millors gimnasos low cost a Barcelona, que t’aniràn genial si vols llogar un pis per viure a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Els millors gimnasos de Barcelona

Gimnasos barats a Barcelona

Fer esport és molt important per veure’s bé i sentir-se millor. Si vols estar saludable i realitzar exercici sense rascar-te gaire la butxaca, pren nota dels següents gimnasos low cost que trobaràs per la ciutat de Barcelona. Apunta-t’hi

Dona fent exercici a un gimnàs

Foto via Pixabay

SimplyGym. Obert 7 díes a la setmana, sense matriculació i per tan sols 21.90€ al mes podràs gaudir de les instal·lacions de SimplyGym un centre fitness que et convida a posar-te en forma a baix preu. Aquesta cadena de gimnasos low cost repartida per tota Catalunya compta amb altes prestacions, màquines d’última generació i espaioses instal·lacions on podràs gaudir del esport i el fitness sense rascar-te la butxaca. De les seves activitats destaquen les classes dirigides, el circuit tònic o la possibilitat de tenir un entrenador personal que s’ajusti a les teves necessitats. Guanya salut i benestar a un gimnàs barat, visita el teu fitness center SimplyGym al carrer Buenaventura Muñoz 64 a Barcelona.

Bcn-Fitness. Practicar esport les 24 hores a un preu mínim? Bcn-Fitness es el teu gimnàs. Ubicat al carrer Aragó 322, a ple centre de Barcelona, aquest gimnàs low cost compta amb els millors equipaments d’entrenament muscular, pes lliure o cardio que t’ajudaran a completar el teu entrenament, a sentir-te còmode mentre realitzes esport i a aconseguir ràpidament els resultats esperats. A més, també podràs fer us de zones de circuit o activitats dirigides com el Yoga Power, el Fit Pump o l’Aeroboxing. Sentir-te bé a un preu baix és possible a Bcn-Fitness.

McFIT. Entre on, com i quan tu vulguis però fes-ho a McFIT per només 19.90€ al mes. Trobaràs centres McFIT per tota Espanya, però també per països com Alemanya i Àustria i només per ser soci ja podràs accedir a qualsevol de les seves instal·lacions. Millora la teva resistència o la teva força amb els equipaments més complets. Si busques un gimnàs barat, McFIT no t’ho pot posar més fàcil per gaudir d’un bon entrenament amb o sense entrenador, sol o amb amics. Descobreix el teu gimnàs low cost a Les Corts o EL Clot. Apunta-t’hi!

Article relacionat: Llocs per córrer a Barcelona

Màquines de cardio a una sala

Foto via Pixabay

Duet Fit. Llibertat d’horaris, programes de fitness i assessorament, més de 200 activitats dirigides a la setmana, instal·lacions completes amb els últims equipaments, lunch club i una àrea WiFi. DuetFit inclou tots aquests serveis sense limitacions en qualsevol de les seves quotes. La seva xarxa de gimnasos barats s’ha desplegat per Barcelona per apropar-te l’esport a un baix preu. Si vols gaudir de un centre fitness complet i de les millors prestacions a preus econòmics, DuetFit es la teva solució. Gaudeix del esport i salut sense pagar més.

Vivagym. Vivagym es la revolució dels gimnasos barats. Aquí podràs tenir la teva quota gratis només per portar els teus amics al gimnàs. Com et quedes? Doncs hi ha més. A banda d’aquestes promocions, aquesta xarxa de gimnasos low cost es caracteritza per la passió per el fitness, la innovació i l’atenció als seus clients, als quals se’ls aporten les millors instal·lacions i equipaments d’última generació. No t’ho pensis i apuntat a Vivagym. Els trobaràs a Meridiana o l’Hospitalet.

Ens recomanes algún altre gimnàs low cost a Barcelona?

Sobre l'autor

Carla

Carla és un gestora de comunitat i escriptora que viu a Barcelona.

Deixar un comentari