blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Empreses i startup

Grans empreses per a fer pràctiques a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Barcelona s’ha convertit en un formiguer d’empreses que desitgen tenir seu a la Ciutat Comtal i de moltes startups que neixen de ments creatives per les quals Barcelona ha apostat des del seu inici. Molts Millenials, estudiants que justament han acabat la universitat i joves de tot el món, busquen treballar a una ciutat tan cosmopolita com la capital catalana i amb tantes possibilitats que oferir. A causa d’aquesta gran demanda, moltes empreses establertes a la Ciutat Comtal busquen persones entusiastes, amb una sòlida formació i moltes habilitats i aptituds personals (cada vegada més importants que la formació en si, per a aquestes empreses) que col·laborin per tirar endavant projectes innovadors i interessantíssims. La figura del becari ha deixat de ser una feina que ningú volia per a convertir-se en l’oportunitat de creixement que tots busquen. Avui, des de ShBarcelona us parlarem de quines són les grans empreses amb les quals fer pràctiques a Barcelona.

Article relacionat: Cooperativa de freelance a Barcelona

Els becaris d’avui són el talent de demà

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La nostra primera proposta està directament relacionada amb el sector de l’automoció, i es tracta de la marca espanyola més important d’automòbils. SEAT és una empresa de gran envergadura que necessita constantment estudiants en pràctiques per a diferents tipus de perfil, des del departament de vendes fins a perfils més tècnics. Els centres de treball a Barcelona es troben a la mateixa Ciutat Comtal, a la localitat del Prat i a Martorell, ambdues molt properes a Barcelona i amb una eficient xarxa de transport públic. De tota manera, el programa de pràctiques de SEAT ofereix un transport col·lectiu gratuït per facilitar als becaris i treballadors el desplaçament als diferents punts de treball. Aquest programa ofereix jornades parcials o completes, menjar gratuït, ajuts econòmics i feedbacks constants. Pots accedir a més informació sobre el seu programa de pràctiques aquí.

Novartis, el gegant farmacèutic, també té seu a Barcelona i és una empresa ideal per a treballar en pràctiques. Les condicions laborals són excel·lents i, si detecten talent en el teu treball, no dubtaran a quedar-se amb tu finalment, i començaràs a gaudir de bones remuneracions i una millora en les condicions. La filosofia de treball de Novartis està orientada cap al rendiment, i busquen els millors experts en àrees com el màrqueting, les vendes, les finances, així com en la investigació i el desenvolupament. Novartis posseeix un ferri codi de conducta basat en els valors com ara la integritat, la innovació, la qualitat, la col·laboració i el coratge.

Article relacionat: Què fer si em vull mudar a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

L’última gran empresa que us proposem per a fer pràctiques a la Ciutat Comtal és la multinacional Nestlé. Es tracta d’una altra gran empresa, en la qual tens grans opcions de quedar-te de manera fixa si les teves pràctiques han estat satisfactòries i hi ha places disponibles amb el teu perfil. Segons el seu lloc web, un terç dels membres de la junta directiva de Nestlé han iniciat el seu camí professional com a becaris de l’empresa. La seu de Nestlé a Barcelona es troba a la localitat d’Esplugues de Llobregat, que limita amb Barcelona, i es troba ben comunicada amb aquesta. Les pràctiques a Nestlé són remunerades, la jornada laboral és completa i duren entre 6 i 9 mesos, depenent del lloc de treball i el perfil.

Has fet pràctiques en alguna d’aquestes empreses? Què t’han semblat?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari