blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Guardar l’equipatge per hores a Barcelona

Noi esperant a l'aeroport amb la seva maleta
Escrit per Estibaliz

Quan viatgem moltes vegades portar equipatge amunt i avall ens pot resultar d’allò més incòmode, i fa que no puguem gaudir del temps que ens queda a la ciutat com voldríem.

Turismo inquilinos

És més comú del que ens pensem que els viatgers es trobin amb el dilema de no saber on deixar l’equipatge durant algunes “hores mortes”, fins que el seu vol o transport tingui programada la sortida.

Si vols descobrir on pots guardar l’equipatge per hores a Barcelona, en aquest article de ShBarcelona et proposem diverses solucions.

Article relacionat: Els 5 millors llocs per visitar si estàs de pas a Barcelona

On deixar l’equipatge?

Algunes situacions personals o externes poden provocar que durant els nostres viatges ens preguntem on deixar les nostres maletes durant un interval de temps determinat. Gairebé sempre ens passa al començament o al final d’un viatge, quan encara no podem accedir a l’allotjament o quan ja n’hem formalitzat la sortida.

Posem per cas, quan arribem al nostre destí i necessitem fer coses abans d’anar al nostre allotjament, que tant pot ser un hotel, hostal, alberg o un  apartament de lloguer turístic, o en el cas que arribem molt d’hora al matí i encara no podem fer-hi el check-in. Ens trobem en la difícil situació de no saber què fer amb el nostre equipatge, i es converteix en un destorb.

Troba el teu apartament a Barcelona

També es pot donar el cas que quan finalitzem un viatge, moltes vegades hem de recollir totes les nostres pertinences i hem d’abandonar el que ha estat el nostre allotjament moltes hores abans del nostre viatge de tornada.

Aquesta problemàtica és encara més greu si volem aprofitar les darreres hores per a fer turisme. També es pot donar el cas que ens convingui més deixar les nostres maletes en un lloc més cèntric perquè l’allotjament queda molt lluny.

Per totes aquestes conjuntures i moltes altres, us volem parlar sobre vàries possibilitats per guardar l’equipatge per hores a Barcelona amb comoditat i, d’aquesta manera, evitar llargs i incòmodes desplaçaments.

lockers barcelona

Foto vía unsplash.com

Llocs on guardar l’equipatge a Barcelona

Guardar l’equipatge per hores a Barcelona en una consigna és la millor opció que hi ha, perquè es paga per hores i no hi ha restriccions en quant a mides. Això sí, si deixes les maletes més temps del que havies previst, hauràs de pagar un extra; o si perds la clau, aquesta distracció té un cost afegit.

Consigna de l’Estació de Sants

Podrem deixar la maleta a la Consigna de l’Estació de Sants. Com ja sabreu, aquesta és la principal estació de trens de Barcelona.

Deixar l’equipatge en aquesta estació del barri de Sants, és una opció molt habitual entre els visitants temporals o per aquells que necessiten guardar les maletes durant unes hores.

Reserva el teu allotjament turístic a Barcelona 

Des d’aquesta estació es pot agafar un tren que et porta directament a l’Aeroport i, a més, està molt ben comunicada amb tota la xarxa de transports públics de la ciutat.

La consigna es troba a l’interior de l’estació, al costat de McDonald’s i està vigilada les 24h del dia. Això sí, només hi podràs accedir entre les 5.30am i les 11pm, quan l’estació es troba oberta al públic. El preu variarà en funció del número de bosses que duguis.

Article relacionat: Aeroport de Barcelona-El Prat

Locker Barcelona

Locker Barcelona és, sense cap dubte, l’espai més cèntric per guardar l’equipatge per hores a Barcelona.

Cèntric perquè està ubicat bé al centre de la ciutat i això és perfecte per estar ben comunicat amb tota la xarxa de transports públics o per si t’has de moure per aquella zona o a prop.

En aquest cas, els preus depenen de la mida de la consigna que triïs, i van des dels 4 euros fins als 14 euros.

guardar maletes barcelona

Foto vía unsplash.com

Consigna de l’Estació del Nord

També bastant cèntrica trobem la Consigna de l’Estació del Nord.

Si arribes o te’n vas amb autobús o si el teu allotjament es troba a prop d’aquí, et convé deixar el teu equipatge a la consigna d’aquesta estació, que també et permet desplaçar-te còmodament.

Pots triar entre tres mides: taquilla petita per 3,50€/dia, taquilla gran per 5,40€/dia i casellers per a equips alts (per exemple, esquís) per 5,50€/dia.

Consigna de l’Aeroport

Per acabar amb les nostres recomanacions sobre or guardar equipatges a Barcelona, et proposem la consigna de l’Aeroport.

Si has de passar una temporada a la capital catalana, aquesta consigna no és bona opció, ja que l’Aeroport del Prat es troba bastant allunyat del centre de la ciutat i no podràs desplaçar-te còmoda i ràpidament a buscar o deixar les maletes entre un punt o un altre.

De totes formes, sempre és una alternativa a tenir en compte si el teu vol arriba o surt des de l’Aeroport. La consigna es troba al nivell inferior de La Plaça, a la Terminal 1. Roman oberta les 24 hores del dia els 365 dies de l’any i hi podràs deixar maletes petites, mitjanes o grans per 4,50€/dia, 5,10€/dia i 5,80€/dia respectivament. També tenen un servei de magatzem si vols deixar objectes més voluminosos.

Coneixes altres espais per deixar l’equipatge a Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari