blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Últimes tendències

Guia de la moda vintage

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

En una ciutat tan moderna i cosmopolita com Barcelona no hi podien faltar els comerços i mercats de roba vintage al més pur estil londinenc i berlinès, no és així? Si vols trobar peces de roba, accessoris i complements amb els que configurar un look modern, ShBarcelona t’ofereix aquesta breu guia de la moda vintage per a que sàpigues on buscar.

Article relacionat: La moda de Barcelona

Zones comercials vintage a Barcelona

guia de la moda vintage

Imatge via Pixabay

Comencem aquesta guia de la moda vintage fent menció del carrer Riera Baixa del barri del Raval. Els pocs metres en què s’estén aquest carrer concentren les millors botigues vintage i retro de la ciutat de Barcelona. Durant el cap de setmana, cada establiment treu les seves millors peces al carrer amb penjadors, maniquins i estands que conviden el transeünt a parar i a comprar. En aquesta via hi trobaràs botigues tan emblemàtiques com Le Swing, Slang, Vintage Galalith o Holalá. En aquests establiments hi podràs adquirir caçadores de cuir, jerseis amb estampats nadalencs, camises amb sanefes cridaneres, i tot tipus de complements, sabates i accessoris vintage. Et recomanem que passis per aquest carreró! Com a curiositat, afegir que en aquest carrer es va rodar un dels anuncis de la cervesa Estrella Damm. Continuem la nostra guia de la moda vintage amb una de les botigues més conegudes de Barcelona i d’Espanya, Holalá que té diverses seus a tota la Península. Encara que els preus solen ser una mica desproporcionats per tractar-se d’articles de segona mà, no hi ha res que no puguis trobar a l’enorme botiga de la Plaça Castella de Barcelona. Si busques un jersei amb pedreria, una caçadora bicolor d’un equip de baseball, una camisa de quadres, una bossa original o unes ulleres de sol enormes, tot ho trobaràs aquí, entre moltes altres peces i objectes. Retro City és una altra bona alternativa per a comprar roba i complements vintage. En un primer moment, aquesta botiga del carrer Tallers pot semblar abarrotada i una mica aclaparadora per la quantitat de peces de roba que pengen dels seus penjadors, però si busques bé trobaràs les millors peces vintage i amb el millor preu d’aquesta zona de Barcelona. No dubtis a endinsar-se en el seu interior!

Article relacionat: Palo Alto Market.

guia de la moda vintage

Imatge via Pixabay

La nostra guia de la moda vintage no seria res sense els mercats! Flea Market és un mercat de roba de segona mà mensual on es venen o intercanvien coses (roba, complements, discos, llibres, estris per a la llar, etc.) a preus molt assequibles. Fins i tot es pot regatejar! Normalment té lloc a la plaça Blanquerna, just darrere del Museu Marítim de Barcelona, un enclavament perfecte per aprofitar i passejar per una de les parts més boniques de la ciutat. Continuem amb la moda vintage presentant un altre mercat: el Brick Lane Bcn. El seu nom prové d’un dels carrers més animats i bulliciosos de Londres, dins de l’àrea d’influència del mercat d’Spitafields, una visita imprescindible per a descobrir els millors dissenyadors novells de la capital anglesa. Brick Lane Bcn pren el nom d’aquesta àrea perquè s’inspira en el seu esperit creant un petit supermercat de roba i accessoris vintage que, un cop al mes, recala en un local diferent del Born de Barcelona. No els perdis la pista! Mentre la cultura dels mercats vintage i de segona mà segueix creixent davant la crisi econòmica, no paren de sorgir propostes molt interessants en aquest sentit. L’Associació Cultural Freedonia fa uns mesos va posar en marxa aquest mercat de carrer mensual i dominical en ple cor del Raval amb una acollida reeixida. A part de les parades de roba o d’objectes reciclats, el Fleadonia sol incloure concerts i espectacles per a amenitzar el vermut. Se t’acudeix un pla més agradable per al diumenge?

Coneixes altres llocs de moda vintage a Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari